Ross Barkley scoret for Everton mot Norwich på Carrow Road. (Foto: Nigel French/Pa Photos)
Ross Barkley scoret for Everton mot Norwich på Carrow Road. (Foto: Nigel French/Pa Photos)

Mandagens Premier League-kamp får plass på kupongen

Uke 3 ble flott med fem treff på de sju spillforslagene for oddsekspert Jon Einar Birkevold med oppunder 150 prosents tilbakebetaling.

Oddseskspert Jon Einar Birkevold leverer hver dag en oddskupong på vegne av TV 2. Hva han tipper på kan du attil enhver tid se på ODDSPROGRAMMET.

I går kjørte han en singel på Chelsea mot Manchester United som egentlig aldri var i fare. Oddsen ga 1,72 og avsluttet dermed en kanonuke med fem av sju treff.

I dag går han for en ny singel med Everton-seier krysset av på kupongen borte mot West Brom.

West Bromwich - Everton H: 3,05 U: 3,25 B: 2,10

West Bromwich har seks lag under seg, men de har bare tre poeng ned til Cardiffs sisteplass. Etter 1-3-0 på fire seriekamper tapte de 0-1 borte for Southampton. Pepe Mel leder her laget for første gang. Jones (f) og Popov (f) sliter med skader. Fremover på banen er Anichebe og Sessegnon usikre. Anelka (a) er neppe med fra start, og i tillegg har spissen Long reist til Hull. Everton var nr. 5 før denne runden og kan avansere til fjerdeplass. Gjestene har 6-2-1 siden slutten av november, og de vant 2-0 hjemme over Norwich forrige helg. I årets første kamp spilte de 1-1 borte mot Stoke. Barkley (m) spilte ikke sist og han blir borte en stund. Alcaraz (f) og Deulofeu (a) er blant de øvrige som er skadet. Everton har nær dobbelt så mange poeng som kveldens motstander og skal ha gode seiersmuligheter på The Hawthorns. 2,10 for borteseieren spilles.

Levér hele kupongen

Her er Birkevolds kupong:

West Bromwich - Everton B 2,10

Totalodds: 2,10

Innleveringsfrist: 20:55

LEVÉR KUPONGEN HER!

Få gratis kortleser her

Lykke til!