Zuccarello satte punktum for Rangers

Mats Zuccarello Aasen scoret New York Rangers' siste mål da Ottawa Senators enkelt ble slått 4-1 i NHL lørdag. Det var Rangers' annen seier på rad.

Det var spilt 16.50 av tredje periode da Zuccarello fikk mye is å boltre seg på, dro en finte og satte pucken i nettet bak Ottawa-keeper Craig Anderson.

Nordmannen kunne juble for sitt 13. NHL-mål for sesongen. Samtidig sikret Rangers seg sin annen strake seier, etter at Detroit ble slått 1-0 natt til fredag.

Det canadiske laget var underlegne i store deler av matchen lørdag, hvor Zuccarello totalt hadde 14.27 minutter på isen.

Den første perioden var derimot nokså jevn. Marc Methot ga Rangers ledelsen, før Brad Richards utlignet for hjemmelaget.

Rick Nash og Derek Stepan sørget for 2- og 3-1 i midtperioden, før Zuccarello fikk sette punktum med sin scoring. Også Nash står oppført med 13 scoringer etter sine to lørdag. Dermed deler de to toppscorertittelen i New York-laget. (©NTB)