Solskjærs Cardiff fikk juling av City

Ole Gunnar Solskjær, Magnus Wolff Eikrem og Cardiff så ut til å få med seg et greit resultat fra bortemøtet med Manchester City lørdag. Så kom Sergio Agüero på banen og ordnet 4-2 for blåtrøyene.

City tok kommandoen foran eget publikum da Cardiff var på besøk lørdag. Magnus Wolff Eikrem og Solskjær måtte fra sidelinjen se at City dominerte alt i åpningen.

Dominansen til tross; det sto bare 2-1 til vertene etter halvspilt kamp. Edin Dzeko ordnet 1-0, før Craig Noone på pent vis utlignet til 1-1 etter 29 minutter. Jesús Navas ordnet 2-1-ledelse til City fire minutter senere.

Det resultatet kunne Cardiff vært brukbart fornøyd med, med tanke på Citys enorme hjemmedominans dette året. Med seieren lørdag har Manuel Pellegrini ledet laget til elleve seirer på elleve hjemmekamper i Premier League.

Med en halvtime igjen å spille kom Sergio Agüero inn på banen for vertene. Det endret kampbildet helt. Kvarteret etter innhoppet spilte argentineren flott sammen med Yaya Touré, som med en velplassert avslutning ordnet 3-1. Bare tre minutter senere punkterte Agüero kampen med 4-1-scoringen, som for øvrig var Manchester Citys 103. mål for sesongen.

Mot slutten slapp City seg ned. Det tillot Fraizer Campbell å redusere til 2-4 for Cardiff på overtid. Det gjorde han etter at Eikrem hadde slått hjørnesparket, som landet i føttene på Cardiff-spissen på to meters hold. Nordmannen kom inn til fordel for Aron Gunnarsson etter 77 minutter. (©NTB)