Jansrud kjørte greit, men heller ikke mer

Kjetil Jansrud kjørte inn til 13.-plassen i utforrennet i Wengen. Det synes han for så vidt var greit, men heller ikke mer. Han var ikke helt fornøyd.

– Kjøringen var vel grei nok, og jeg gjorde ingen store feil underveis, men det holdt ikke helt. I og med at starten ble flyttet ned, ble det jevnt og tett, sa Jansrud til NTB etter rennet.

Han var 79 hundredeler bak vinneren Patrick Küng i mål. Han var 72 hundredeler bak Svindal.

Kjetil Jansrud har en annenplass i utfor fra verdenscupen tidligere denne sesongen. Den tok han i Val Gardena like før jul. Han kjørte også veldig godt i de to treningsomgangene i Wengen, men i selve rennet lørdag fikk han altså ikke klaff.

– Det var vanskelig å si hvor jeg tapte. Kanskje la jeg igjen litt i et par svinger jeg ikke kom skikkelig gjennom, men det er vel mest trolig at jeg tapte jevnt fra start.

– Formen er i alle fall fortsatt bra, så den er jeg ikke bekymret for. Det kan jeg i alle fall slå fast etter utforkjøringen her i Wengen, men jeg fikk ikke helt klaff. Det er jo i rennene jeg gjerne vil kjøre best og ikke på trening, slo Kjetil Jansrud fast overfor NTB etter det litt forkortede utforrennet i Wengen lørdag. (©NTB)