Luleå har et godt tap på HV71 (Foto: Frank Augstein/Ap)
Luleå har et godt tap på HV71 (Foto: Frank Augstein/Ap)

Svensk ishockey spilles på oddsen fredag

Hjemmelaget får tillit i Norrbotten.

Oddseskspert Jon Einar Birkevold leverer hver dag en oddskupong på vegne av TV 2. Hva han tipper på kan du attil enhver tid se på ODDSPROGRAMMET.

Birkevold fikk inn tre strake oddstips før gårsdagens kupong. Sparta Sarpsborg hadde ingen problemer med å slå Frisk Asker, men det ble dessverre scoret flere enn 6,5 mål i kampen mellom Lillehammer og Storhamar. Dermed ble det bare én av to for Birkevold i går.

I dag går bursdagsbarnet for en singel fra svensk ishockey.

Luleå HF – Linköpings HC: H: 1,75 U: 3,75 B: 3,20

Luleå er nr. 4 med andreplassen innen rekkevidde. Etter en svakere periode har de 7-0-2 siden 12/12. De slo Örebro 1-0 hjemme før det ble 2-1-seier over tabelltopp Skellefteå samme sted. Målvakt Mark Owuya har storspilt. På 300 minutter har sluppet inn tre av 133 skudd i mot, en redningsprosent på enorme 97,74. Vertene er uten Slava Trukhno, men for øvrig ser det svært bra ut med mannskapet. Linköping holder åttendeplassen, men de trues bakfra av MODO og HV71. Gjestene har etter en bedre periode 1-1-3 på fem kamper. Etter det kanskje skjebnesvangre 3-4-tapet hjemme for HV71 tok de to av poengene borte mot Frölunda. Borte er de nest svakest av alle med 4-4-11. I mannskapet til Roger Melin ser det bra ut, men lagets og seriens beste poengplukker, Pär Arlbrandt, er en smule usikker. Siden seriestarten i 2011 står det 8-5-0 mellom lagene i seriekampene. Formsterke Luleå får både tipset og pengene denne fredagen.

Levér hele kupongen

Her er Birkevolds kupong:

Luleå HF – Linköpings HC H 1,75

Totalodds: 1,75

Innleveringsfrist: 18:55

LEVÉR KUPONGEN HER!

Få gratis kortleser her

Lykke til!