rekdal_sumo
rekdal_sumo
rekdal
rekdal
Kjetil Rekdal. (Foto: TV 2)
Kjetil Rekdal. (Foto: TV 2)
Rekdal tipper tre hjemmeseire i Ligue 2 (Foto: Teigen, Trond Reidar/NTB scanpix)
Rekdal tipper tre hjemmeseire i Ligue 2 (Foto: Teigen, Trond Reidar/NTB scanpix)

Hockeydobbel for Rekdal

På et svært begrenset oddsprogram har Kjetil Rekdal valgt å satse pengene på svensk og finsk ishockey.

Kjetil Rekdal leverer hver dag en oddskupong på vegne av TV 2. Hva han tipper på kan du til enhver tid se på forsiden av TV 2 Sport & Spill. Sjekk også ODDSPROGRAMMET .Her får du ekspertvurderingene til Jon Einar Birkevold som har analysert de viktigste kampene på oddskupongen.

Sparta Sarpsborg hadde ingen problemer med å vinne i går, men Norges herrelandslag i håndball gjorde det vanskelig for seg selv mot Ungarn, og endte opp med uavgjort 26-26. Dermed ble det bare nesten på Rekdals oddskupong i går.

Vålerenga-treneren er svært interessert i ishockey og følger med på både finsk og svensk ishockey. Det er også der han har plukket ut dagens oddskupong fra.

Pelicans Lahti - KalPa (finsk SM-liiga ishockey) H: 1,85 U: 3,75 B: 2,70

Begge lagene kjemper om den siste playoffplassen og møtes to ganger denne helgen. KalPa er ligaens beste lag i undertall, mens Pelicans er det nest dårligste. Her ligger nøkkelen i hvem som vinner kampen. KalPa vant 2-1 sist lagene møttes her 26. oktober takket være et mål like før slutt. Dagen før vant derimot Pelicans 3-1 borte. Da lagene møttes 5. desember vant KalPa 3-2 hjemme. KalPas form er ikke all verdens. Sist ble det 2-4-tap borte for HPK, mens det ble seier 3-2 etter straffer mot Kärpät nest sist. Det er lagets eneste seier på de siste fem kampene. Pelicans tapte 5-6 etter straffer mot Ässätt sist, men slo HPK 4-1 nest sist. Har 3-1-1 på sine siste fem. Rekdal mener Pelicans’ form er akkurat god nok til å vinne denne kampen selv om oddsen er noe lav.

Kampen kan ikke spilles som singel


Levér hele kupongen

Luleå - Linköpings HC (svensk SHL ishockey) H: 1,75 U: 3,75 B: 3,20

Luleå er nr. 4 med andreplassen innen rekkevidde. Etter en svakere periode har de 7-0-2 siden 12/12. De slo Örebro 1-0 hjemme før det ble 2-1-seier over tabelltopp Skellefteå samme sted. Målvakt Mark Owuya har storspilt. På 300 minutter har sluppet inn tre av 133 skudd i mot, en redningsprosent på enorme 97,74. Vertene er uten Slava Trukhno, men for øvrig ser det svært bra ut med mannskapet. Linköping holder åttendeplassen, men de trues bakfra av MODO og HV71. Gjestene har etter en bedre periode 1-1-3 på fem kamper. Etter det kanskje skjebnesvangre 3-4-tapet hjemme for HV71 tok de to av poengene borte mot Frölunda. Borte er de nest svakest av alle med 4-4-11. I mannskapet til Roger Melin ser det bra ut, men lagets og seriens beste poengplukker, Pär Arlbrandt, er en smule usikker. Siden seriestarten i 2011 står det 8-5-0 mellom lagene i seriekampene. Formsterke Luleå får både tipset og pengene til Rekdal denne fredagen.

Spill kampen som singel


Levér hele kupongen

Her er Rekdals oddskupong:

Pelicans Lahti - KalPa H 1,85

Luleå - Linköpings HC H 1,75

Totalodds: 3,24

Innleveringsfrist: Klokken 17:25

LEVÉR KUPONGEN HER!

Få gratis kortleser her

Lykke til!