Dæhli nyter livet i Cardiff

Midtbanetalentet Mats Møller Dæhli (18) er begynt å finne seg godt til rette i Cardiff. Men han merker allerede at nivået i Premier League er høyere enn i norsk fotball.

I et intervju med Cardiffs nettsted forteller nordmannen at han koser seg i den sørwalisiske klubben. Etter noen ukers ferie gir Dæhli full gass på treningsfeltet.

– Det er en drøm som går i oppfyllelse for meg. Å få sjansen i Premier League har alltid vært drømmen min. Når du får muligheten til å spille for en stor klubb, og en manager du kjenner og som stoler på deg, kan du ikke si nei. Jeg er veldig fornøyd, sier 18-åringen som ble hentet av Ole Gunnar Solskjær sist uke.

– Det er et høyere nivå, noe jeg merket umiddelbart på trening. Det er en del steg opp fra der jeg har vært, men det er det jeg ønsker. Høyt tempo og kvikt, det elsker jeg, legger han til.

Dæhli forteller at han er blitt godt mottatt av sine nye lagkamerater.

– Jeg har vært her en uke nå og trent med guttene. De har vært veldig hyggelige mot meg og ønsket meg velkommen i troppen. Jeg har kost meg på trening denne uken. (©NTB)