Lamare møter en sterkere og mer eksplosiv Brækhus

Cecilia Brækhus er inne i en knallhard treningsperiode med mye sparring. Hun er blitt både sterkere og mer eksplosiv.

– Jeg kommer nok til å bokse litt annerledes enn før. I kampen mot Lamare kommer dere til å se en ny versjon av meg. Det kommer av at jeg har fått Otto Ramin som ny trener. Vi har fått veldig god kontakt, og jeg får veldig tett oppfølging som jeg har etterlyst tidligere, forteller Brækhus til NTB.

Hun skulle ha møtt franske Myriam Lamare i Frederikshavn denne helgen, men en liten øyeskade gjorde at kampen ble utsatt i 14 dager.

Det kommer av at den tredobbelte norske verdensmesteren måtte ta seg helt treningsfri i omtrent to uker for å bli helt kvitt skaden, men hun understreker at det i alle fall ikke har satt henne tilbake.

– Nei da, jeg føler ikke at det lille treningsoppholdet jeg hadde har gjort noe med meg eller satt meg tilbake på noen måte. Jeg føler meg klar nå, sier Brækhus.

Den norske verdensmesteren skal i ringen for 24. gang. Nok en gang setter hun alle de tre VM-titlene hun har på spill. Til nå er hun ubeseiret, og det har hun til hensikt å være etter møtet med Lamare også. (©NTB)