City enkelt videre i FA-cupen

Manchester City-spiss Sergio Agüero gjorde retur med scoring i 5-0-seieren over Blackburn i FA-cupens omkamp onsdag kveld.

Argentineren var tilbake etter en måneds avbrekk på grunn av en leggskade. Han brukte ett minutt på hamre inn 4-0-målet etter å ha erstattet spisskollega Alvaro Negredo 20 minutter før slutt.

Negredo var én av to City-spillere som scoret to ganger onsdag. Blackburn, som klarte 1-1 på hjemmebane i den opprinnelige kampen i 3. runde, holdt lenge nullen, men som tidligere i sesongen viste City seg overlegne på eget gress.

Helt på tampen av første omgang gjorde Negredo 1-0. Han doblet ledelsen like etter hvilen.

Annen omgang var nesten halvspilt da Edin Dzeko scoret sitt tredje mål på tre kamper til 3-0. Bosnieren fastsatte også sluttresultatet til 5-0 i det 79. minuttet.

Joshua King fylte 22 år onsdag, men fikk ingen hyggelig feiring. Nordmannen fikk 32 minutter som innbytter i braktapet. (©NTB)