Karrierens viktigste for O'Sullivan

Christian O'Sullivan (22) bryter gjerne en norsk tapsrekke på fem kamper. Mot Ungarn holder bare seier for å sikre et videre EM-liv.

– Dette er den viktigste kampen hittil for meg som landslagsspiller, vinn eller forsvinn. Jeg prøver å gå inn mot denne kampen med samme innstilling som før og at vi har alt å vinne. Ungarn er et veldig godt lag, men vi har tro på at vi kan slå dem, sier O'Sullivan til NTB.

Onsdag var han ikke i toppslag med en forkjølelse i kroppen og et varmt skjerf rundt halsen på pressetreffet. – Det er absolutt ingen fare med kampen torsdag.

– Jeg er ikke fornøyd med min egen skyting, men jeg har alltid visst at jeg er en bra playmaker. Det er et privilegium å ligge i midten når vi har så gode skyttere som setter mange av de sjansene de får. Da er det ikke vanskelig å sette opp spill,

Landslagssjef Robert Hedin ønsker seg flere spillere ut av Norge og til tøffere ligaer og bedre matching.

O'Sullivan kan bli den neste. – Kontrakten min i Bækkelaget går ut til sommeren. Jeg er åpen for alt, også tilbud fra utlandet. Det har ikke vært noe konkret ennå, men jeg hører at det er en viss interesse. Vi får se. Jeg vil ikke utelukke å fortsette i Bækkelaget heller. (©NTB)