Atléticos dødballer senket Valencia

Tittelforsvarer Atlético Madrid fortsatte sin fenomenale hjemmeform og slo Valencia 2-0 i tirsdagens returoppgjør i den spanske fotballcupen.

Hovedstadslaget gikk videre til kvartfinalen med 3-1 sammenlagt. Igjen viste Atlético stor styrke med giftige dødballer. Først ordnet den uruguayanske forsvareren Diego Godín 1-0 etter en corner tidlig i annen omgang.

Deretter doblet Raul Garcia ledelsen i det 89. minutt med en god heading. Også denne gangen scoret vertene etter et hjørnespark. Atlético står uten tap på eget gress denne sesongen.

Valencia klarte seg bra på Vicente Calderon, men som i første kamp slet laget med å få ballen forbi en glimrende Thibaut Courtois i Atlético-målet.

På overtid ble gjestenes Daniel Parejo utvist for sitt annet gule kort.

Trener Diego Simeone gjorde bare to endringer fra Atlético-laget som spilte 0-0 mot Barcelona i serien lørdag. Han lot nyervervelsen Daniel Parejo få sin debut. (©NTB)