Mick McCarthy (Foto: IAN KINGTON/Afp)
Mick McCarthy (Foto: IAN KINGTON/Afp)

FA-cupen på oddskupongen tirsdag

Mick McCarthy mønstrer ikke toppet mannskap i Lancashire.

Oddseskspert Jon Einar Birkevold leverer hver dag en oddskupong på vegne av TV 2. Hva han tipper på kan du attil enhver tid se på ODDSPROGRAMMET.

Lens tok tidlig ledelsen borte over Brest i gårsdagens kamp i Ligue 2 i Frankrike, og holdt ledelsen ut kampen. Dermed gikk Birkevolds oddstips inn til pene 2,45 i odds!

I dag kjører han på en omkamp i FA-cupen.

Preston North End - Ipswich Town H: 2,25 U: 3,15 B: 2,65

3. runde. Omkamp. Det ble 1-1 i første kamp. Preston har slått ut Barnet og Wycombe i denne turneringen. I League One er de med i toppen, men etter å ha vunnet tre på rad ble det 0-2-tap borte for Wolverhampton i helgen. Manager Simon Grayson skal ikke ha nye skader å ta hensyn til. Ipswich falt fra sjette- til niendeplass i Championship med helgens 1-3-tap hjemme for Queens Park Rangers, i det som var deres tredje seriekamp på rad uten seier. Managaer Mick McCarthy har kunnet stille sterkt så langt denne sesongen, men nå sliter spillere som Chambers (f), Cresswell (f), Skuse (m), Wordsworth (m), Ebanks-Blake (a) og Murphy (a) med skader. Disse to lagene er nok mest opptatt av seriekampene, men uansett er Norsk Tippings 2,25 for hjemmeseieren spennende

Levér hele kupongen

Her er Birkevolds kupong:

Preston North End - Ipswich H 2,25

Totalodds: 2,25

Innleveringsfrist: 20:40

LEVÉR KUPONGEN HER!

Få gratis kortleser her

Lykke til!