Stavanger gjorde jobben mot Asiago

Stavanger Oilers avsluttet søndag finalespillet i kontinentalcupen med 7-2-seier over italienske Asiago. Det sikret minst 2.-plass i turneringen.

Avslutningskampen på et meget solid finalespill i kontinentalcupen for nordmennenes del fikk en fyrverkeriåpning. Juha-Pekka Loikas og Dan Kissel sørget med hver sin scoring for en 2-0-ledelse allerede etter 7.15 av første periode. Laget ga aldri fra seg ledelsen.

– Dette var solid. Vi er blitt bedre og bedre for hver kamp. Det er godt å vinne også den siste kampen, sa Kissel etter kampen.

Før den første hvilen hadde Tommy Kristiansen og Jean-Michel Daoust også tegnet seg på scoringslisten for eliteserielaget, før Paul Zanette reduserte for italienerne.

Det var aldri noen tvil om at Stavanger kom til å vinne kampen. Kissel, Daoust og Martin Strandfeldt sørget for nye Stavanger-scoringer i annen periode, og 7-2-ledelse. Den ledelsen holdt gjennom en målløs tredjeperiode.

Stavanger gjorde det de kunne for å ta 1.-plassen i finalespillet. Med seieren gikk rogalendingene forbi KHL-laget Donbass Donetsk på tabellen, men kun midlertidig. Ukrainerne møter nemlig Rouen, som så langt står uten poeng, i den siste kampen senere søndag. Om ukrainerne taper, vil Stavanger gå til topps. (©NTB)