Huddersfield Towns Adam Clayton feirer den første scoringen mot Leicester. (Foto: Tony Marshall/Pa Photos)
Huddersfield Towns Adam Clayton feirer den første scoringen mot Leicester. (Foto: Tony Marshall/Pa Photos)

Spansk og engelsk på oddskupongen lørdag

Det bør bli mer jubel for Huddersfield i dag.

Oddseskspert Jon Einar Birkevold leverer hver dag en oddskupong på vegne av TV 2. Hva han tipper på kan du attil enhver tid se på ODDSPROGRAMMET.

I dag kjører han en dobbel fra den spanske toppserien og engelsk Championship. .

Huddersfield Town – Millwall H: 1,80 U: 3,20 B: 3,70

Huddersfield er nr. 13 med 8-7-9 totalt og 5-4-3 hjemme. De tok fem poeng på tre kamper før 2-3-tapet borte for Burnley. I cupen er de klare for neste runde etter 3-2 borte over Grimsby. I forrige hjemmekamp i serien vant de 5-1 over Yeovil. Lynch (f) og toppscorer Vaughan (a) rekker neppe tilbake. Clarke (f) er fremdeles skadet. Millwall er med 22 poeng like over streken. Ian Holloway er ny manager hos Løvene, og han så klubben tape 1-4 borte for Southend i FA-cupen forrige helg, og den siste måneden har gjestene 0-1-4 totalt. Helt skadefritt er det ikke hos bortelaget, som i tillegg må klare seg uten suspenderte Easter (a). Millwall tapte 0-3 her forrige sesong og 0-1 i det omvendte møtet i august. H spilles til 1,80.

Spill kampen som singel


Levér hele kupongen

Elche – Sevilla H: 3,00 U: 3,05 B: 2,10

Elche er like over streken med 4-5-9. Etter seieren har over Valencia i slutten av november har de 0-0-4. Forrige helg tapte de 0-4 for et Barcelona uten flere av sine beste. Botía (f) er suspendert i denne, men Damián Suárez (f) og Coro (m) har gjort opp for seg. Sapunaru (f) og Herrera (a) ser ut til å være ute siden sist. Sevilla har fem poeng opp til fjerdeplassen. Formen viser flotte 5-1-0, og laget som i lang til har slitt på fremmed gress, har nå vunnet tre bortekamper på rad. I siste kamp før jul ble det 2-1-seier borte over Villarreal, forrige helg 3-0-seier hjemme over Getafe. Iborra (m) er tilbake etter soning, men han starter neppe. Moreno (f) og Pareja (f) er også aktuelle igjen. Venstreving Perotti er blant spillerne som er ute, men gjestene kan stille med en av sesongens hittil sterkeste ellevere. 2,10 for B lar seg høre, og den finner veien til kupongen.

Spill kampen som singel


Levér hele kupongen

Her er Birkevolds kupong:

Huddersfield Town – Millwall H 1,80

Elche – Sevilla B 2,10

Totalodds: 3,78

Innleveringsfrist: 15:55

LEVÉR KUPONGEN HER!

Få gratis kortleser her

Lykke til!