Monacos James Rodriguez feirer med Radamel Falcao etter å ha scoret mot Vannes 5. januar.  (Foto: Jean Sebastien Evrard, Afp/Scanpix)
Monacos James Rodriguez feirer med Radamel Falcao etter å ha scoret mot Vannes 5. januar. (Foto: Jean Sebastien Evrard, Afp/Scanpix)

Fransk-engelsk oddsdobbel fredag

Falcao og lagkameratene skal ta alle poengene i Montpellier

Oddseskspert Jon Einar Birkevold leverer hver dag en oddskupong på vegne av TV 2. Hva han tipper på kan du attil enhver tid se på ODDSPROGRAMMET.

I dag kjører han en dobbel fra den franske toppserien og engelsk Championship.

Kampen mellom Leicester og Derby kan du se direkte på TV 2 Sport Premium og TV 2 Sumo fra klokken 20:40..

Montpellier – Monaco H: 4,35 U: 3,15: B: 1,70 OBS! Ny odds!

Montpellier sliter like over streken med 2-11-6. I desember tok de to av 12 mulige poeng. De avsluttet året med 0-0 borte mot Bastia. I cupen i forrige uke Rodez slått 2-0 borte. Mbaye Niang (a) seriedebuterer her. Bocaly (f), Aït-Fana (a) og Bakar (a) er blant de fem som fremdeles sliter med skader. Monaco slo Vannes 3-2 borte i cupen, med noe alternativt mannskap. Gjestene er med 12-5-2 nr. 2 i serien. De vant fem på rad før de overraskende 1-2-tapet hjemme for Valenciennes i siste kamp før jul. Claudio Ranieri har nå fått inn den elegante spissen Lacina Traoré, men han er ikke med i troppen til dette oppgjøret. De tre spillerne som er skadet har ikke bidratt i særlig grad. Monaco vant 4-1 i det omvendte oppgjøret, og har fine muligheter igjen. Konkurransedyktige 1,80 for borteseieren spilles.

Spill kampen som singel


Levér hele kupongen

Leicester City – Derby County (Over/Under fulltid 2.5) O: 1,70 U: 1,80

Om kampen: Lokalt toppoppgjør. Leicester leder med 51 poeng. De har vunnet fire seriekamper på rad. Året ble startet med 3-1-seier borte over Millwall. Forrige helg ble det 1-2-tap for Stoke i FA-cupen. Miquel (f), Drinkwater (m), James (m) og Taylor-Fletcher (a) er alle usikre. Wood (a) har vært ute en stund, men nå er han nær retur. Derby er nr. 4, sju poeng bak dagens motstander, men med seier vil de overnatte på andreplass. Gjestene hadde 8-1-0 på ni kamper før 0-1-tapet hjemme for Wigan 1. nyttårsdag. Søndag tapte de 0-2 hjemme for Chelsea i FA-cupen. Keogh (f) og Russell (a) er ute igjen. Bryson (m) er trolig tilbake. Nye Bamford (a) kan debutere. Leicester har vunnet sju av de åtte siste møtene, og får tipset igjen.

Om spillet: Leicester har 7/5 hjemme og 16/8 totalt, Derby16/8 totalt og 8/4 totalt. Med slike tall er 1,70 for at det blir minst tre scoringer interessant.

Spillet kan ikke spilles som singel


Levér hele kupongen

Her er Birkevolds kupong:

Montpellier – Monaco B 1,80

Leicester City – Derby County O/2,5: 1,70

Totalodds: 3,06

Innleveringsfrist: 20:25

LEVÉR KUPONGEN HER!

Få gratis kortleser her

Lykke til!