Zuccarello «perset» i NHL

Ishockeyproffen Mats Zuccarello Aasen noterte seg for en ny assist lørdag og står med 24 målpoeng denne sesongen. Det er karrierebeste i NHL for nordmannen.

Fredag ble det 3-5-tap hjemme mot New York Islanders. Rangers ledet 3-2 i midtperioden, men rotet bort seieren. Zuccarello hadde assist på Rangers' 3-2-mål.

Islanders avgjorde kampen i siste periode. Thomas Vanek gjorde 4-3 etter et drøyt minutt av perioden, og 51 sekunder før slutt satte Michael Grabner inn 5-3 i tomt bur. Det var hans annen scoring for kvelden.

Zuccarello har hatt en solid sesong så langt og er nest beste poengplukker i Rangers. Kun Brad Richards har flere poeng med 26. De to har sammen flest assist på laget med 17 hver.

Zuccarello har spilt totalt 102 grunnspillkamper siden NHL-debuten i 2010. I sin første sesong hadde han 23 poeng (6 mål/17 assist) på 42 kamper. Denne sesongen har han 24 poeng (7 mål/17 assist) på 35 kamper. (©NTB)