Langrenn: To norske medaljer i Vinteruniversiaden

Langrennsløperne Marte Monrad-Hansen og Astrid Øyre Slind tok sølv og bronse på 15 kilometer fellesstart i universitetslekene i Italia fredag.

Russiske Osana Usatova vant klassiskløpet på tiden 42.50,4. Monrad-Hansen fulgte 3,6 sekunder bak, mens Slind ble slått med ytterligere ett sekund.

Løpet ble avgjort først på siste runde, da Usatova angrep en kilometer før mål og skaffet seg det nødvendige forspranget.

Medaljene var Norges annen og tredje i Vinteruniversiaden. Tirsdag gikk Slind helt til topps på 5-kilometeren i fri teknikk.

15.-plass ble det for Sylvia Thorson Nordskar. Hun var halvannet minutt bak vinneren. Av øvrige norske jenter fulgte Silje Dahl Benum på 35.-plass og Anniken Hjellbakk Hole på 38.-plass. (©NTB)