Pellegrini frykter langvarig Agüero-pause

Manchester City-manager Manuel Pellegrini har avslørt at stjernespissen Sergio Agüeros skade kan holde ham utenfor banen i lengre tid enn først ventet.

Argentineren pådro seg en leggskade i lørdagens 6-3-seier over serieleder Arsenal. Etter kampen uttalte Pellegrini at Agüero trolig er ute i opptil fire uker. Nå er han mer usikker.

– Jeg er ingen lege. Det er vanskelig. Doktoren har sagt at han er ute minst en måned, men kanskje åtte uker. Vi får se.

– Jeg vet ikke hvor lenge det blir, men minst en måned. På dette tidspunktet er det veldig vanskelig å vite nøyaktig, sa Pellegrini etter triumfen over Leicester i ligacupen tirsdag.

Ikke godt nytt for City, som allerede har kunnet glede seg over 19 Agüero-scoringer denne sesongen. 13 av dem er kommet i Premier League, der laget fortsatt er tre poeng bak Arsenal.

Angriperen går helt sikkert glipp av juleprogrammet, som blant annet inkluderer storkampen hjemme mot Liverpool 2. juledag. Han står også i fare for å miste begge semifinaleoppgjørene i ligacupen etter nyttår. (©NTB)