PSG banket Konradsens Rennes

Anders Konradsen og hans Rennes klarte ikke å håndtere PSGs stjernegalleri i Ligue 1 lørdag. Serielederne vant til slutt 3-1.

Edinson Cavani og Zlatan Ibrahimovic har så langt denne sesongen bøttet inn mål for Paris Saint-Germain. Lørdag scoret de hvert sitt. Ibrahimovic scoret etter 52 minutter på et straffespark, mens Cavani satte inn kampens siste mål på overtid.

– Prestasjonene våre gleder meg. Spillerne virket å ha funnet tilbake til godformen, sa PSG-trener Laurent Blanc etter kampen.

Konradsen spilte fra start, og Rennes slet allerede tidlig med å beholde spenningen i kampen. Etter 19 minutter sendte Thiago Motta PSG i ledelsen.

Ibrahimovic doblet på straffe, før Romain Alessandrini reduserte.

Cavanis 3-1-scoring på overtid var hans 12. på 17 kamper. Ibrahimovic er toppscorer i ligaen med sine 14 nettkjenninger. (©NTB)