Knepent for sjansesløsende Chelsea

Chelsea skapte mange sjanser, men måtte likevel slite seg til 2-1-seier over Crystal Palace på Stamford Bridge lørdag. Ramires ble matchvinner.

Det var en fortjent hjemmeseier. José Mourinhos utvalgte skapte mest og var det beste laget, men som tidligere i sesongen slet Chelsea med å «drepe» kampen.

Mot Stoke sist helg straffet det seg (2-3-tap), og det kunne fort skjedd mot Palace også. Ti minutter før slutt var innbytter Stuart O'Keefe svært nær å gjøre 2-2 for gjestene.

– Det var en anspent kamp. Vi kunne vunnet 4-1 eller 5-1, men det kunne også ha endt 2-2. Det ble anspent fordi vi bommet på så mange sjanser og fikk en frykt for at motstanderen kom til å straffe oss. Dette var tre svært viktige poeng mot et godt organisert lag, sa Chelsea-manager José Mourinho ifølge BBC.

Det startet oppskriftsmessig for hjemmelaget. Etter 16 minutter dunket Fernando Torres inn 1-0 på returen etter at Willian skjøt i stolpen. Få minutter senere burde Branislav Ivanovic doblet til 2-0, men serberen bommet med et par centimeter.

Crystal Palace har fått et løft under Tony Pulis og sto før lørdagens London-derby med to strake seirer. På Stamford Bridge skapte ikke bortelaget all verden, men var effektivt da Marouane Chamakh utlignet med et volleyskudd i det 29. minutt. Det var den utskjelte marokkanerens tredje seriemål på like mange kamper. (©NTB)