Mourinho håper på Drogba-møte

Chelsea-manager José Mourinhos ønske i trekningen av mesterligaens åttedelsfinale? Galatasaray og et gjensyn med Didier Drogba på Stamford Bridge.

Den ivorianske storscoreren har fortsatt heltestatus hos Chelsea-fansen for sin avgjørende rolle i mesterligafinalen mot Bayern München i 2012. Han holdt nervene under kontroll og scoret det avgjørende målet i straffesparkkonkurransen.

Nå terroriserer Drogba Europas beste forsvarsspillere i Galatasarays farger. Mourinho har likevel ingen problemer med å ønske spissveteranen tilbake til gamle jaktmarker.

– Han fortjener en mottakelse her. Til og med mer enn meg. Han fortjener hyllesten jeg fikk mot Hull. Han fortjener det doble eller tredoble av det. Jeg vet hva jeg følte, og jeg mener Didier fortjener det samme, sa Mourinho etter at gruppeseieren i mesterligaen var sikret onsdag.

Hull-møtet han snakker om var Mourinhos første hjemmekamp etter comebacket i Chelsea. Nå håper han fansen får sjansen til å ta imot Drogba på samme måte.

– Ja, Galatasaray er en vanskelig motstander, veldig vanskelig. Men jeg ville likt det om Didier kom tilbake hit og fikk føle det jeg følte. (©NTB)