Nytt hjemmetap for Zuccarello og co.

Mats Zuccarello Aasen og hans New York Rangers gikk på sitt tredje strake tap på hjemmebane i NHL tirsdag. Nashville Predators vant 4-1.

Rangers opplever en liten formsvikt og slet med å få uttelling mot Predators. Hjemmelaget vant skuddstatistikken 29-26, men gikk likevel på et tremålstap.

Gjestene fra Tennessee ledet 2-0 etter første periode. Nick Spaling og Rich Clune scoret målene. Rangers fikk nytt håp da Rick Nash reduserte i midtperioden, men tidlig i siste periode økte Nashville igjen ved Matt Hendricks. Et drøyt minutt før full tid satte Paul Gaustad inn 4-1 i tomt bur.

Zuccarello har lenge vært brennhet for Rangers, men i de to siste kampene har den norske ishockeyproffen gått poengløs av banen.

I tirsdagens kamp fikk han 18.36 minutter på isen, og han hadde ett skudd på mål og to taklinger. 26-åringen var på isen ved ett av New Yorks baklengsmål og endte med -1 i pluss-/minusstatistikken.

For Rangers var det også dårlig nytt at kaptein Ryan Callahan måtte avbryte kampen på grunn av skade. Han har pådratt seg en kneskade og blir borte fra isen i fire til seks uker. (©NTB)