Fantastisk vending av Manchester City

Manchester City virket slått etter et kvarter, men reiste seg mesterlig og stoppet Bayern Münchens seiersrekke med 3-2-seier i mesterligaen tirsdag.

Det var ett mål for lite til å snyte Bayern for gruppeseieren, men den engelske klubben stoppet på mesterlig vis tittelforsvarerens unike rekke på 10 strake seirer i verdens gjeveste klubbturnering.

– Vi kan leve med at vi tapte, men vi må spille bedre enn vi gjorde i dag, sa Bayern-kaptein Philipp Lahm, som var tilbake i laget etter to uker på skadelisten.

– Det er aldri godt å tape, men kanskje trengte denne klubben, treneren og spillerne et nederlag for at vi ikke glemmer hvor vanskelig det er å lykkes, sa trener Pep Guardiola.

Hjemmelaget kunne blitt det sjette lag som har gått gjennom gruppespillet i mesterligaen med seks seirer, etter Milan (1992), Paris Saint-Germain (1994), Spartak Moskva (1995), Barcelona (2002) og Real Madrid (2011).

Slik så det ut til å gå da hjemmelaget tok ledelsen 2-0 i løpet av kampens 12 første minutter. Først ble Thomas Müllers pilt fram av Dante, tok med seg ballen med brystet forbi Aleksandar Kolarov og skjøt forbi Joe Hart. (©NTB)