Deweydefeatstruman er enorm favoritt i V65 1,  (Foto: hesteguiden.com)
Deweydefeatstruman er enorm favoritt i V65 1, (Foto: hesteguiden.com)

Favoritter i fare på Leangen

Det er en omgang hvor det virkelig kan smelle på Leangen i kveld, og det kan bety store premier.

TV 2s traveksperter har naturligvis lagt ut flere andelskuponger du kan kjøpe en del av i dag. Ikke bare på V65-omgangen på Leangen, men også V64-omgangen i Halmstad.

BESØK TV 2S ANDELSTORG HER!

Dersom du heller vil levere en kupong på egenhånd kan du ta utgangspunkt i kupongen under. Med den kan du både legge til og fjerne hester som du måtte ønske. For å hjelpe deg med hvilke hester du burde ha med på kupongen, har travekspert Morten Rustad analysert løpene på denne måten:

Her er TV 2s ekspertkupong:

I V65-1 kommer 3 Deweydefeatstruman ut som storfavoritt. Det er en hest som er opphauset i forhold til spillene den får på seg hele tiden. Den vant fra tet på Biri nest sist, men holdt bare unna med en halv lengde. Sist på Leangen tapte den 50-60 meter på startgalopp, trøtnet inn mot siste sving og galopperte igjen. Den er veldig rask fra start og autostart passer den meget godt. Da får den ofte styre og stelle fra tet og det kan selvsagt skje her også. Men det er én stor obs-hest i løpet i 9 Marionmetropolitan som har vært bra i klart hardere selskap enn hva den møter nå. Kan nevne 1 Saxo K. ikke var mye dårligere enn Deweydefeatstruman på Biri nest sist og at 6 Donas Super Max slo Deweydefeatstruman sist. 12 Agobra Bisquite er skrellen.

Det er ikke noe spesielt høyt nivå på V65-2. Det er et åpent løp om ikke 14 Ivory Jano vinner igjen. Kom ut etter sju måneders pause sist og havnet i dødens. Vant likevel med en lengde. Der slo den en rekke av hestene den går mot i dag. 11 Magnetic Victory L. vant fra tet i debutløpet uten å imponere. I det løpet viste 4 Master Mick T. H. fin fart mellom galoppene og står 20 meter bedre til her. 7 Rowan W. L. sto likt med Ivory Jano sist og avsluttet bra. Nå står den 20 meter foran. 1 Norwell Crown tapte riktignok mot Ivory Jano sist, men det var etter en tøff reise. Står også i et litt bedre spor her. Det er mange hester som kan vinne om Ivory Jano feiler.

11 Lykkje Steinar er favoritt i V65-3, men den var dårlig sist da den ga seg mye fra tet. Tapte da mot 15 Alsaker Stjerna. 14 Vinner Vilja var mye bedre enn Lykkje Steinar tredje sist. Når det er sagt så har 8 Tverdals Audin langslått Vinner Vilja i de to siste startene. Har aldri vunnet løp, men kom akkurat for seint sist og står for tur til å vinne her. Ett skrellbud om Tverdals Audin roter seg bort er 4 Stensvik Maja som galopperte fra start sist, men kom ganske bra tilbake. I sin nest siste start sto den 20 meter bak Lykkje Steinar med eieren i sulkyen, mens den nå står 20 meter foran og har en mye bedre kusk.

Det er ganske mange om beinet i V65-4. 2 Face the Truth innfridde som objekt sist etter den satt stengt gangen før. Men møter hardere motstand her enn i seiersløpet sist. 1 Bandit B. R. tar sannsynligvis teten og kan vinne et slikt løp. 3 Andreas Eme har ikke gjort noe annet enn å gå sterke løp og er naturligvis selvskreven. 10 Back Tee har gjort det bra i hardere selskap og er også selvskreven. Skrellen er 5 More Action.

V65-5 er et løp for noen av de litt bedre hestene hvor de beste hestene står i bakspor. 12 Flibustier er favoritt. Er en sterk hest, men tapte for 11 Livet Er en Strid sist sistnevnte var på Leangen. Da fikk riktignok Flibustier et tungt løp i tredjespor. To hester er undervurdert. 10 Love Force er den beste hesten i feltet, har fått to løp i kroppen etter lang pause, og kan vinne om den har fått orden på formen. 9 Bullmeister har travet noen sterke løp og er kraftig undervurdert. 5 Wy Fi er mye spilt, men den er klart best på sprint. Er avhengig av å få teten tidlig, men de får den ikke her. 2 Pilgrims Power er en hissig startrakett og kan fungere som en hare i dette løpet. Det er i så fall en fordel for de beste hestene som står i bakspor.

V65-6 er garderingsløpet. 6 Sørengjo varslet vi ofte for både i år og i fjor ettersom den viste stor fart mellom galoppene. Da var den veldig ustabil. Nå har den vunnet to løp på rad. Sist fikk den en dårlig start i mye enklere lag enn hva den møter her, og nest sist slo den en del av disse hestene på autostart. Nå er det voltestart og kusken trekker fryktelig ned. Det er helt galt at den er storfavoritt. Er ikke mer enn én av mange som kan vinne. Det samme gjelder andrevalget 10 Faste Viking som her skal ut på tillegg på full distanse mot brukbare grunnlagshester. Det er på ingen måte nødt til å gå. Det er ikke spilt på noen andre og det er veldig merkelig. 11 Jora Eld for eksempel har vist fin form og hentet tillegg på 5 Yr Sokken i september og sist ble den nummer to fra tillegg i mye hardere selskap. 7 Mankell er mer enn god nok til å vinne dette løpet. I det hele tatt kan mye komme i dette løpet så helgardering anbefales.

Lykke til med eventuelle spill!

TIPP PÅ LAG MED TV 2S TRAVEKSPERTER