rekdal_sumo
rekdal_sumo
Kjetil Rekdal tipper på Oddsen for TV 2.  (Foto: Jon Olav Nesvold/NTB Scanpix)
Kjetil Rekdal tipper på Oddsen for TV 2. (Foto: Jon Olav Nesvold/NTB Scanpix)
Rekdal tipper tre hjemmeseire i Ligue 2 (Foto: Teigen, Trond Reidar/NTB scanpix)
Rekdal tipper tre hjemmeseire i Ligue 2 (Foto: Teigen, Trond Reidar/NTB scanpix)
rekdal
rekdal
Kjetil Rekdal. (Foto: TV 2)
Kjetil Rekdal. (Foto: TV 2)

Rekdal tipper på gamleklubben

Her er oddstipset til Kjetil Rekdal mandag.

Kjetil Rekdal leverer hver dag en oddskupong på vegne av TV 2. Hva han tipper på kan du til enhver tid se på ODDSPROGRAMMET (litt ned på siden til høyre). Her får du også ekspertvurderingene til Jon Einar Birkevold som har analysert de viktigste kampene på oddskupongen. Det er hans vurderinger som står under.

Tiden som trener i Kaiserslautern ble kortvarig for Kjetil Rekdal som likevel har tatt dem med på dagens oddskupong.

LEVÉR KUPONGEN HER!

Kaiserslautern - Düsseldorf (tysk 2. Bundesliga) H: 1,40 U: 3,50 B: 5,90

Kaiserslautern er nr. 3 med 8-4-4, og de vinne denne for å holde følge med Köln og Greuther Fürth i toppen. Vertene vant tre på rad i serien med samlet 10-1 i målscore før 2-1-ledelse ble til 2-3-tap i Dresden. Tirsdag gikk de videre i cupen etter 3-0 borte over Union Berlin. I kvartfinalen møter de Leverkusen borte. Yttergård Jenssen (m) har fått tillit i de fem siste seriekampene, men nå starter han neppe. Kaptein Torrejon (f) er friskmeldt og Orban (f) går ut. Fortuna Düsseldorf rykket som kjent ned etter én sesong i toppdivisjonen. De avsluttet grusomt svakt, og har på dette nivået nå bare to lag bak seg. Gjestene ble selvsagt svekket etter degraderingen, men likevel har de vært favoritter i 13 av de 16 spilte. Bare fem kamper er vunnet, og november ble avrundet med 0-3-tap borte for Erzgebirge Aue og 0-2-tap hjemme for Karlsruhe. Trener Mike Büskens gjorde fem endringer på laget før forrige kamp, uten at det altså hjalp nevneverdig. Der var det siste Büskens gjorde som trener i klubben, og laget ledes nå av Oliver Reck. Endringer blir det også her. Bolly (m) har startet i de tre foregående kampene, men han ble utvist sist og er suspendert i fire kamper. Førstekeeper Giefer, som snart er Schalke-spiller, har sonet ferdig. Schmidtgal (f, Bellinghausen (m), Bodzek (m) og Kenia (m) sliter med skader. Kaiserslautern-seier til konkurransedyktige 1,40 spilles av Rekdal.

AaB - Viborg (dansk Superligaen) H: 1,52 U: 3,40 B: 5,00

AaB var nr. 2 før denne siste runden i høstsesongen, men de må vinne for å overvintre på andreplass. Vertene vant tre på rad, men etter oppholdet i serien har de spilt 1-1 her mot Nordsjælland og 2-2 borte mot Esbjerg. Hjemme har vertene 5-4-0. I Esbjerg for en uke siden ledet de 2-0 etter en halvtimes spill, men det holdt altså ikke inn. Jakob Ahlmann (f) og Thomas Augustinussen (m) er tilbake i troppen til trener Kent Nielsen, som dermed kan velge sin beste ellever. Viborg har med 5-5-6 to poeng ned til streken. De tapte tre kamper på rad før det ble 2-2 hjemme mot bunnlaget SønderyskE. Thomas Dalgaard var svært viktig for laget i opprykkssesongen, og han er med 12 nettkjenninger Superligaens toppscorer. Gjestene har 2-3-4. I denne kan også de stille med skarpskodd mannskap. AaB vant 3-1 da lagene møttes her den 6. oktober, og Rekdal tror på ny hjemmeseier her.

Locerno - Servette (sveitsisk Challenge League) H: 4,10 U: 3,55 B: 1,47

Det er ti lag i den nest øverste divisjonen i sveitsisk fotball. Locerno ligger der på 8. plass, tredje sist, med 3-6-8. Vant riktignok 4-0 borte over det absolutte bunnlaget Wohlen på bortebane sist, men det var den første seieren i serien siden 23. september. Laget hadde 0-2-6 før seieren sist. Sist gang laget vant hjemme var 14. juli. Har 0-4-4 siden. Servette ble dyttet ned til tredjeplass i går, men vil gjeninnta andreplassen med seier her. Har 9-5-3 denne sesongen og er i kjempeform. Har tre strake seire og 6-2-0 på de åtte siste. Borte er de ikke all verden med 2-3-0 på de siste fem. Dette er en kamp Servette skal vinne selv om det er en liten fare for uavgjort.

Dermed ser Rekdals kupong slik ut:

Kaiserslautern - Düsseldorf H 1,40

AaB - Viborg H 1,52

Locerno - Servette B 1,47

Totalodds: 3,13

Innleveringsfrist: Klokken 18:55

LEVÉR KUPONGEN HER!

Få gratis kortleser her

Lykke til!