Ruben Yttergård Jenssen. (Foto: TV 2)
Ruben Yttergård Jenssen. (Foto: TV 2)
tippesaken_header
tippesaken_header

Tysk og portugisisk oddsdobbel mandag

De røde djevlene må vinne for å henge med i toppen

Øvrige omtalte objekter finner man på oddsprogrammet

Her er dagens utvalgte:

1. FC Kaiserslautern - Fortuna Düsseldorf H: 1,40 U: 3,40 B: 5,90

Vitoria Setubal - Academica de Coimbra H: 2,45 U: 2,90 B: 2,35

Totalodds: 4,06

Innleveringsfrist: 20:10

Klikk på lenken under for å levere spillet med 100 kroner i innsats (Du blir videresendt til Norsk Tippings side. Der kan du, hvis ønskelig, endre innsats, legge til eller fjerne spilleobjekter.)

Lever spillet her

1. FC Kaiserslautern - Fortuna Düsseldorf H: 1,40 U: 3,40 B: 5,90

Kaiserslautern er nr. 3 med 8-4-4, og de vinne denne for å holde følge med Köln og Greuther Fürth i toppen. Vertene vant tre på rad i serien med samlet 10-1 i målscore før 2-1-ledelse bra til 2-3-tap i Dresden. Tirsdag gikk de videre i cupen etter 3-0 borte over Union Berlin. I kvartfinalen møter de Leverkusen borte. Yttergård Jenssen (m) har fått tillit i de fem siste seriekampene, men nå starter han neppe. Kaptein Torrejon (f) er friskmeldt og Orban (f) går ut. Fortuna Düsseldorf rykket som kjent ned etter én sesong i toppdivisjonen. De avsluttet grusomt svakt, og har på dette nivået nå bare to lag bak seg. Gjestene ble selvsagt svekket etter degraderingen, men likevel har de vært favoritter i 13 av de 16 spilte. Bare fem kamper er vunnet, og november ble avrundet med 0-3-tap borte for Erzgebirge Aue og 0-2-tap hjemme for Karlsruhe. Trener Mike Büskens gjorde fem endringer på laget før forrige kamp, uten at det altså hjalp nevneverdig. Der var det siste Büskens gjorde som trener i klubben, og laget ledes nå av Oliver Reck. Endringer blir det også her. Bolly (m) har startet i de tre foregående kampene, men han ble utvist sist og er suspendert i fire kamper. Førstekeeper Giefer, som snart er Schalke-spiller, har sonet ferdig. Schmidtgal (f, Bellinghausen (m), Bodzek (m) og Kenia (m) sliter med skader. Kaiserslautern-seier til konkurransedyktige 1,40 spilles.

Vitoria Setubal - Academica de Coimbra H: 2,45 U: 2,90 B: 2,35

Vitória Setúbal står med 3-4-4. Siden José Couceiro overtok som trener har det blitt 2-2-0. I november vant de 2-0 borte over Estoril og 1-0 hjemme over Arouca. Desember ble innledet med 2-2 borte mot Nacional, hvor de tok ledelsen etter sju minutter og mistet to poeng sju minutter før slutt. Paulo Tavares (m) og Tiago Terroso (m) er ute med skader fremdeles. Rúben Vezo (f) og Diego Rosado (m) returnerer. Førstnevnte vil være med fra start. Académica de Coimbra har 4-2-5 med lite spenstige 6-13 i målscore. De startet november med 0-3-tap hjemme for Benfica, men siden har de vunnet 1-0 borte over Belenenses som knappe favoritter og overrasket stort med 1-0-seier hjemme over Porto. På skadefronten ser det riktig bra ut for gjestene. Dette ser svært åpent ut. Uavgjort til 2,90 forsøkes på en vrien langoddsmandag.

Få gratis kortleser her