van persie (Foto: DARREN STAPLES, © DS/gs)
van persie (Foto: DARREN STAPLES, © DS/gs)

Sjekk mandagens fotballrykter: – Barca får van Persie for 380 mill.

Og sjekk hva José Mourinho ikke kommer til å bruke penger på i januar.

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

Overgangsvinduet stengte 2. september.

Men ikke alle klubber fikk på plass alt de ville ha innen fristen.

Spekulasjonene er i full gang om hvem som kommer til å flytte på seg på nyåret.

Ryktene om at Robin van Persie skal ønske seg vekk fra Old Trafford har foreløpig ikke fått veldig stødige bein å gå på. Uansett, ifølge den spanske avisen Sport, skal United nå ha gått ut med en prislapp på den målfarlige nederlenderen. Og verdivurderingen på 380 millioner er bare småpenger for en klubb som Barcelona. Bleacher Report skriver nemlig at den spanske storklubben skal være interessert i å hente 30-åringen i januarvinduet.

avis
avis

Les også: Barcelona-talentet ødela for Özil og Arsenal
Les også: Nye tribuneopptøyer i Brasil foran VM

Og så til dere som har savnet «Den nye Messi», «Lille-Messi» i fotballryktene. Her får dere «Baby-Messi»! Liverpool og Everton skal nemlig ha lagt sin elsk på skotske Ryan Gauld, skriver Scottish Express. 17-åringen spiller for Dundee United, men kan altså komme til å skifte arbedsgiver i januar. Den 1.64 høye driblefanten skal fra før av stå høyt på flere klubbers ønskelister. Roma, Manchester City, Manchester United, Southampton, Wigan og QPR har alle vært å kikket på han, og Dundee United-sjef Jackie McNamara har foreløpig verdsatt stortalentet til snaue 70 millioner kroner.

Artikkelen fortsetter nedenfor bildet!

mourinho (Foto: LINDSEY PARNABY, © mb)
mourinho (Foto: LINDSEY PARNABY, © mb)

Chelseas spisser slitter med å finne nettmaskene, men José Mourinho har ingen umiddelbare planer om å forsterke angrepsrekken, skal vi tro The Telegraph. Fernando Torres, Samuel Eto'o og Demba Ba har bare nettet fire ganger til sammen i Premier League denne sesongen. Chelsea-manageren sier at han selvsagt ikke har det perfekte laget, men at det ikke hjelper å rope etter nye spillere, eller kritisere sitt eget lag. – Vi må bare jobbe hardt. Det er det eneste jeg vet nytter, sier «The Special One».

Les også: Arsenal mot Tottenham i FA-cupen
Les også: Fikk Fulham sesongens billigste straffe?

En ung midtbanespiller skal likevel være ønsket på Stamford Bridge. InsideFutbol melder at både Chelsea og Manchester United er interessert i det 19 år gamle arbeidsjernet Tiemoue Bakayoko, som for tiden tjener til livets opphold i franske Rennes.

Artikkelen fortsetter nedenfor bildet!

bakayoko (Foto: DAMIEN MEYER, © DM/pmh)
bakayoko (Foto: DAMIEN MEYER, © DM/pmh)

United-manager David Moyes bedyrer ellers at det ikke vil bli noen kjøpefest i den røde delen av Manchester i januar, tross de dårlige resultatene hittil i sesongen. The Mirror skriver at Evertons Leighton Baines skal være det eneste realistiske navnet som kan komme inn dørene på «Drømmenes Teater» i januar.

Les også: Ekspertene er uenige: Hvem tror du topper Premier League ved nyttår?