Poengløs Zuccarello i hjemmetap

Mats Zuccarello Aasen noterte seg ikke for målpoeng da New York Rangers tapte 1-4 for Washington Capitals i NHL søndag.

zucca (Foto: Kevin Hoffman, © kh)

Zuccarello har vært en av Rangers' store formspillere den siste tiden og hadde poeng (mål/assist) i de fire siste kampene før søndagens oppgjør i Madison Square Garden.

Etter en målløs åpningsperiode festet Washington Capitals grepet på kampen med tre scoringer i midtperioden. Målene kom ved Jason Chimera, Steve Oleksy og Mikhail Grabovskij.

I siste periode gjorde Nate Schmidt 4-0 tre minutter før slutt, og Benoit Pouliots scoring ett minutt seinere ble kun et trøstemål for Rangers.

Rangers gikk dermed på sitt andre strake tap. Zuccarello fikk drøyt 19 minutter på isen. 26-åringen hadde fire skudd på mål og to taklinger. 26-åringen står med 6 mål og 14 assist på 30 kamper så langt denne sesongen.