Storhamar best i Mjøsderbyet

Storhamar vant nok et lokalderby over Lillehammer. Søndag ble det 2-0 i en jevn batalje. Ellers vant både serieleder Vålerenga og serietoer Stavanger sine kamper klart.

Storhamar
Storhamar

Det sto 0-0 etter to perioders spill i Hamar OL-amfi før Bryan Schmidt scoret kampens første mål. Fredrik Lystad Jacobsen fastsatte sluttresultatet i åpent mål.

Se sammendrag over! Se flere sammendrag nederst i saken!

Dermed skiller det fire poeng mellom de to Mjøs-lagene på tabellen på henholdsvis 3.- og 4.-plassen.

Vålerenga brukte en periode på å spille seg inn i kampen mot Rosenborg. Etter en målløs åpningsperiode satte Espen «Shampo» Knutsens gutter fart på skøytene i midtperioden, som endte 5-1. Med ytterligere to mål i tredjeperioden ble det solide 7-1-seier.

Rosenborg holder hevd om den siste sluttspillplassen og er sju poeng foran Stjernen.

Stavanger hadde heller ingen særlige problemer mot tabelljumbo Tønsberg. Det ble 6-1 på egen is søndag. Stavanger har annenplassen på samme poengsum som Storhamar, men med en kamp mindre spilt. (©NTB)

Vålerenga - Rosenborg 7-1