Skjelbred seirende ut av norsk Bundesliga-duell

Oppturen fortsetter for Per Ciljan Skjelbred. Søndag spilte han 90 minutter da Hertha Berlin slo Eintracht Braunschweig 2-0 og klatret til øvre halvdel i Bundesligaen.

Også Omar Elabdellaoui spilte 90 minutter i kampen, han for Braunschweig som ligger helt sist i serien med bare åtte poeng.

Skjelbred slet med overgangen til tysk fotball i Hamburg, men har blomstret på lån i Hertha denne sesongen og er blitt en sentral brikke i laget.

Hertha tok ledelsen etter 20 minutter gjennom Adrian Ramos. Det resultatet sto seg til det gjensto ti minutter. Da sikret Tolga Cigerci seieren med sin 2-0-scoring.

Minuttet etter ble Braunschweig redusert til ti mann. Timo Perthel pådro seg sitt andre gule kort i en kamp der kortene florerte.

I tillegg til det røde ble det delt ut sju gule kort i løpet av de 90 minuttene. (©NTB)