ronaldo_2
ronaldo_2

Her frir Ronaldo til DJ-kjæresten

Overrasket Paula Morais på bursdagen hennes.

Den tidligere superspissen Ronaldo fridde til sin DJ-kjæreste Paula Morais lørdag. 37-åringen overrasket Morais ved å fri til henne på hennes 28-årsdag.

En Instagram-video viser hvordan den legendariske angriperen frir og får ja mens det jubles vilt blant dem som ser på. Og Morais skuffer ikke Brasil-legenden, hun gir ham sitt ja.

Se video av frieriet under!

Det er langt fra første gang Ronaldo er på frierferd, men for hans og Morais sin del får vi håpe det er med det fjerde det skal skje.

Ronaldo har vært gift tre ganger tidligere, og han har fire barn.

Hadde trekant i Barca-garderoben
Legenden som scoret 15 VM-sluttspillmål og ble verdensmester to ganger (1994 og 2002) med Brasil, er også kjent for diverse eskapader.

Blant annet hadde han som aktiv trekant i Barcelona-garderoben.

Les også: Her er fotballspillerne du burde holde kjæresten unna

Transetrøbbel
Han har også havnet i medias søkelys etter at det han trodde var tre prostituerte kvinner han hadde med seg etter en fuktig natt på Rios nattklubber.

Da han kom til hotellrommet oppdaget han at de tre var menn. Noen dager seinere gikk transvestittene ut i brasiliansk media og fortalte om saken.

– Jeg har gjort noe virkelig dumt. Vi kan alle gjøre feil, og da jeg så at de tre var transvestitter ville de presse meg for penger. Det er den største tabben jeg har gjort i mitt liv og det fikk enorme konsekvenser. Det kommer til å forfølge med som en skamflekk resten av livet, sa Ronaldo til TV Globo om episoden.

Les også: Ronaldo hilses med 100 transvestitter

Slet med vekten
Ronaldo har også slitt med vekten etter at han la opp, men svettet av seg 17 kilo i et brasiliansk tv-program.

Les også: Nå er Ronaldo veltrent(!) igjen

Her ser du frieriet: