Tar Sjeikens Gull sin niende seier på ni starter? Det tror TV 2s travekspert. (Foto: hesteguiden.com)
Tar Sjeikens Gull sin niende seier på ni starter? Det tror TV 2s travekspert. (Foto: hesteguiden.com)

Halv million i jackpot!

I tillegg er det jackpot i Sverige. Sjekk søndagens travtips her!

Det ble ingen utbetaling for 5 rette i V65 på Momarken forrige søndag. Dermed overføres 586.322 kroner som jackpot til sekserpotten i V65 på Sørlandets Travpark i dag. På Solvalla ligger det 1.374.397 svenske kroner ekstra i sekserpotten.

Som vanlig når det er jackpot bør du krysse av for at du vil spille V6. Det betyr at du frasier deg eventuelle premier for fem rette, men at du får dobbelt opp for seks rette. Det er sjeldent noe penger å snakke om for fem rette uansettm, og jackpoten legges til kun i sekserpotten.

TV 2s traveksperter har naturligvis gjort dette på andelskupongene de har lagt ut på både Sørlandet og Solvalla i dag. Ikke vent for lenge med å kjøpe din andel da disse kupongene selges ut raskt!

BESØK TV 2S ANDELSTORG HER!

Dersom du heller vil levere en kupong på egenhånd kan du ta utgangspunkt i kupongen under. Med den kan du både legge til og fjerne hester som du måtte ønske. For å hjelpe deg med hvilke hester du burde ha med på kupongen, har travekspert Morten Rustad analysert løpene på denne måten:

Her er TV 2s ekspertkupong:

Det er en interessant jackpotrunde med en del store favoritter. Men selv om favorittene er store så behøver det ikke gå for dem alle.

Den ene av disse storfavorittene kommer ut i V65-1 i form av 7 Sjeikens Gull. Det er en den klart beste hesten i feltet, men den var ikke spesielt imponerende i sin siste start. Gikk da mot et par av hestene den møter i dag. Er startrask, har fint spor og sprint er ingen ulempe. Den vinner hvis løpet går noen lunde normalt. Men siden den er så stor favoritt er det litt fristende å spille i mot. Formsterke 14 Branddon avsluttet veldig bra etter startgalopp i Drammen sist. Står litt knotete til, men møter et riktig selskap. 2 Vestpol Casper er mer enn god nok til å vinne et slikt løp selv om den ikke har vist noe særlig i det siste. Skrellen er 5 Lyngens Obelix.

5 The Eagle er favoritt i V65-2, men den har hatt en liten pause. Er en fin type som var litt heldig da den vant sist ettersom en konkurrent galopperte bort seieren. Bør garderes. 9 German Gina er en tyskerimport som er ganske bra. Gikk bra i de løpene den tapte i Tyskland. Takler den voltestart vil den helt klart være med å kjempe om seieren her. 2 Cheeky Superb skuffet i sin siste start, men gikk bra i de to løpene før. Står 40 meter bedre inne enn favoritten. 4 Rumex har ikke startet siden mai så formen er usikker på den. Den store obs-hesten her 8 Jucan Andes som er mer enn god nok til å vinne.

3 Alejandro Hall peker seg ut som den naturlige favoritten i V65-3. Veldig fin form og vant sist etter å ha gått store deler av løpet i dødens. Vant sist den var ute på denne distansen og har vunnet stayerløp på Sørlandet før. I det løpet på Sørlandet sto 9 Opus One F. H, 40 meter bak, men står nå 20 meter bak. Det er en hest i kjempeform. Kan dra nytte av hard kjøring fra start dersom 1 Image Va Bene tar i mot Alejandro Hall. Må med på alle kuponger. 6 Preston er tilbake etter tre måneders pause. Er en meget god hest selv om formen er usikker. 8 Jacuzzi O. har ikke startet siden den sviktet i kriteriekvalifiseringen i fjor.

I V65-4 vinner 6 H. M. Streif om den går feilfritt. Galopperte på oppløpet sist, men møter mye billigere lag nå enn hva den har gjort i det siste. Hvis den galopperer er det et litt åpent løp. 4 Eldpeppi er i kjempeform, men er ingen stor stjerne. 5 Lauvås Brage er ganske bra. Se opp for 3 Bjornes Odin som viser stadig framgang for hvert løp den går. 2 Sangvikskongen er også god nok til å vinne.

10 Torpa J. blir favoritt i V65-5 og det er ikke så rart. Den galopperte i tet en runde før slutt på Bjerke sist da den møtte deler av eliten før første gang. Hadde nok vunnet løpet uten galoppen. Er i kjempeform. Utfordringen denne gangen er at det er volte start. Har ikke vært god på den startformen tidligere. Har mislykkes med å hente 40 meter tillegg på 2 Vår Faxa tidligere, men da hadde Vår Faxa litt bedre form enn hva den har nå. Flere er aktuelle ved gardering som 4 Rognfaks og 12 Vestpol Faxen. Se også opp for 8 Rinde Kvikken.

Et par elitehester som ikke har startet på en stund kommer ut i V65-6. 6 Mysterious og 10 Gentle Tilly kan ikke få noe billigere løp enn hva de får her. Mysterious står i første rekke, men har hatt en tam sesong i år. Har startet sju ganger og ikke fått til all verden. Men den er veldig god fra start og kan overta teten tidlig. Med noen lunde normalform vil den vinne. 3 Vasadu er fersk i denne klassen og spennende å se hvordan den fungerer etter å ha blitt flyttet opp en klasse. Dersom elitehestene mangler for mye på formen kan Vasadu vinne.

Lykke til med eventuelle spill!

TIPP PÅ LAG MED TV 2S TRAVEKSPERTER