Kjetil Rekdal tipper på Oddsen for TV 2.  (Foto: Jon Olav Nesvold/NTB Scanpix)
Kjetil Rekdal tipper på Oddsen for TV 2. (Foto: Jon Olav Nesvold/NTB Scanpix)
Rekdal tipper tre hjemmeseire i Ligue 2 (Foto: Teigen, Trond Reidar/NTB scanpix)
Rekdal tipper tre hjemmeseire i Ligue 2 (Foto: Teigen, Trond Reidar/NTB scanpix)
rekdal_sumo
rekdal_sumo
rekdal
rekdal
Kjetil Rekdal. (Foto: TV 2)
Kjetil Rekdal. (Foto: TV 2)

Rekdal tror på Arsenal

Med gårsdagens resultater i Premier League ligger alt til rette for at Arsenal skal dra fra på toppen av tabellen. Sjekk hvilke andre kamper Kjetil Rekdal har på kupongen.

Kjetil Rekdal leverer hver dag en oddskupong på vegne av TV 2. Hva han tipper på kan du til enhver tid se på ODDSPROGRAMMET (litt ned på siden til høyre). Her får du også ekspertvurderingene til Jon Einar Birkevold som har analysert de viktigste kampene på oddskupongen. Det er hans vurderinger som står under.

Beholdningen på Rekdals oddskupong søndag består av fotball fra England, Danmark og Frankrike.

LEVÉR KUPONGEN HER!

Arsenal - Everton (engelsk Premier League) H: 1,60 U: 3,50 B: 4,70

Arsenal har 11-1-2, og med seier i denne vil de skaffe seg sju poengs luke i toppen. Etter bortetapet for Manchester United er Southampton slått 2-0 hjemme, Cardiff 3-0 borte og Hull 2-0 hjemme. Mot Hull onsdag fikk Bendtner sjansen fra start, og han scoret før to minutter var spilt. I CL har vertene 4-0-1, men de kan være utslått etter bortekampen i Napoli onsdag. Giroud (a) er blant spillerne som trolig er tilbake fra start i denne. Sagna (f) er blant de fem som er skadet. Everton er nr. 5 med 7-6-1, og vinnes denne er de à poeng med toer Liverpool og treer Chelsea. Gjestene har etter tre strake uavgjorte vunnet 4-0 hjemme over Stoke og 1-0 borte over Manchester United. Baines (f), Gibson (m) og Koné (a) er fortsatt ute med skader. Everton har 0-3-14 borte mot Arsenal etter seieren i 1996. Rekdal tror ikke den statistikken bedres og krysser av for hjemmeseier her.

SønderjyskE - Brøndby (dansk Superligaen) H: 3,50 U: 3,25 B: 1,80

SønderjyskE er nederst. Etter seks kamper uten poeng har de vunnet 1-0 hjemme over Esbjerg og spilt 2-2 borte mot Viborg. Søren Muusmann (m) er blant spillerne som er skadet. Daniel Christensen (m) ser ut til å være tilbake. Brøndby var i bunnen med 0-3-4, men siden har de 6-3-1 på ti kamper. De vant tre på rad før 1-3-tapet hjemme for FC København sist. Simon Makienok (a) har ikke spilt på en stund, og han er ikke med i troppen til dette oppgjøret. Danael Stenderup (f) og Mikkel Thygesen (m) er også skadet. I tillegg er det et par usikre kort i den uttatte bruttoptroppen. SønderjyskE har 3-2-0 i de fem siste innbyrdes oppgjørene, men Rekdal tror det er Brøndbys tur denne gangen.

Toulouse - Montpellier (fransk Ligue 1) H: 1,90 U: 3,05 B: 3,50

Montpellier ble svært overraskende seriemestere for to sesonger siden, men klarte ikke å holde på sine beste. I gruppespillet i Champions League sist sesong ble det 0-2-4. I serien forrige sesong ble det 15-7-16 totalt og 4-2-13 borte. Så langt denne sesongen har de 2-9-5 totalt og 0-4-3 borte. Forrige helg tapte de 0-2 i Marseille, onsdag 0-2 hjemme for Lorient. Jean Fernandez er ferdig som trener. Rolland Courbis overtar. Han har også tidligere vært trener i klubben. Gjestene er i denne uten suspenderte El Kaoutari (f) og Hilton (f). Bocaly (f), Jebbour (f), Saihi (m), Aït-Fana (a) og Bakar (a) er skadet. Toulouse står 5-5-6 totalt og 3-3-1 hjemme. De slo bunnlaget Sochaux 5-1 hjemme før torsdagens 1-1-kamp i Lyon. Trener Alain Casanova får tilbake Aurier (f) fra karantene. Bare Roman (m) er skadet. Toulouse slo Montpellier 2-0 her i mai, og vertene skal ha svært gode sjanser også nå.

Dermed ser Rekdals oddskupong slik ut:

Arsenal - Everton H 1,60

SønderjyskE - Brøndby B 1,80

Toulouse - Montpellier H 1,90

Totalodds: 5,48

Innleveringsfrist: Klokken 16:55

LEVÉR KUPONGEN HER!

Få gratis kortleser her

Lykke til!