Tiril Sjåstad Christiansen skadet, kan miste OL

Slopestylekjøreren Tiril Sjåstad Christiansen er skadet og kommer hjem til Norge en av dagene. Kneskaden kan være så alvorlig at OL ryker.

– Jeg kan bekrefte at Sjåstad Christiansen har pådratt seg en skade i det venstre kneet. Det skjedde under trening i Aspen. Hun skal hjem til Norge for undersøkelser på Olympiatoppen, men det er foreløpig uklart akkurat når hun er hjemme igjen, bekrefter kommunikasjonssjef Espen Graff i Norges Skiforbund til NTB.

Det hevdes fra flere hold at det er leddbåndet som er røket. Dersom det er tilfelle, er det mye som tyder på at både OL og resten av sesongen rykter for den norske slopestylekjøreren. Hun var regnet for å være en av de største norske gullfavorittene i Sotsji

Det var under forberedelsene til verdenscupåpningen og andre store internasjonale konkurranser at det norske gullhåpet var uheldig, men foreløpig er det ingen som verken vil eller kan bekrefte omfanget av den skaden det er snakk om.

Det vil ikke bli sagt noe offentlig om skaden før Christiansen har vært gjennom undersøkelser på Olympiatoppen i Oslo. Det er, i følge Espen Graff, vanlig prosedyre i saker som dette.

– Verken jeg eller noen andre vil si noe mer om denne skaden nå. Selvsagt vet man en del om hva det dreier seg om, men dette vil bli kommunisert etter de undersøkelser hun står foran på Olympiatoppen, sier Graff. (©NTB)