Wissam Ben Yedder scoret begge målene da Toulouse slo Montpellier 2 0 hjemme i mai.  (Foto: PASCAL PAVANI/Afp)
Wissam Ben Yedder scoret begge målene da Toulouse slo Montpellier 2 0 hjemme i mai. (Foto: PASCAL PAVANI/Afp)
tippesaken_header
tippesaken_header

Italiensk og fransk på oddsen søndag

To hjemmelaghar gode sjanser mot svekkede motstandere

Øvrige omtalte objekter finner man på oddsprogrammet

Her er dagens utvalgte:

Sampdoria - Catania H: 1,60 U: 3,25 B: 4,60

Toulouse - Montpellier H: 1,90 U: 3,05 B: 3,50

Totalodds: 3,04

Innleveringsfrist: 14:55

Klikk på lenken under for å levere spillet med 100 kroner i innsats (Du blir videresendt til Norsk Tippings side. Der kan du, hvis ønskelig, endre innsats, legge til eller fjerne spilleobjekter.)

Lever spillet her

Sampdoria - Catania H: 1,60 U: 3,25 B: 4,60

To poeng skiller disse i vertenes favør i kjelleren av divisjonen. Sinisa Mihajlovic overtok nyllig som trener for Sampdoria. Det ble 1-1 borte mot Inter i hans første kamp ved roret. I cupen tidligere i uken stilte de uten flere av sine beste, men slo Verona 4-1 på denne banen. Krsticic (m) var suspendert forrige helg, men nå er han tilbake, og vertene kan stille med nær toppet mannskap. Catania har tatt fire poeng de seks etter at Luigi De Canio overtok som trener. Nå kommer de fra 1-4-tap i Torino og 1-3-tap hjemme for Milan. Toppscorer Barrientos (m) og Tachtsidis (m) er begge suspenderte. I tillegg er Bellusci (f), Rolin (f), Almiron (m), Izco (m) og Bergessio (a) skadet. Gjestene har 0-0-7 på reisene til fastlandet, og mot er nytent Sampdoria blir det neppe poeng.

Toulouse - Montpellier H: 1,90 U: 3,05 B: 3,50

Montpellier ble svært overraskende seriemestere for to sesonger siden. De klarte ikke å holde på sine beste. I gruppespillet i Champions League sist sesong ble det 0-2-4. I serien forrige sesong ble det 15-7-16 totalt og 4-2-13 borte. Så langt denne sesongen har de 2-9-5 totalt og 0-4-3 borte. Forrige helg tapte de 0-2 i Marseille, onsdag 0-2 hjemme for Lorient. Jean Fernandez er ferdig som trener. Rolland Courbis overtar. Han har også tidligere vært trener i klubben. Gjestene er i denne uten suspenderte El Kaoutari (f) og Hilton (f). Bocaly (f), Jebbour (f), Saihi (m), Aït-Fana (a) og Bakar (a) er skadet. Toulouse står 5-5-6 totalt og 3-3-1 hjemme. De slo bunnlaget Sochaux 5-1 hjemme før torsdagens 1-1-kamp i Lyon. Trener Alain Casanova får tilbake Aurier (f) fra karantene. Bare Roman (m) er skadet. Toulouse slo Montpellier 2-0 her i mai, og vertene skal ha svært gode sjanser også nå.

Få gratis kortleser her