USIKKER FREMTID: Luis Suárez skal nøle med å skrive under ny kontrakt for Liverpool. (Foto: Peter Byrne/Pa Photos)
USIKKER FREMTID: Luis Suárez skal nøle med å skrive under ny kontrakt for Liverpool. (Foto: Peter Byrne/Pa Photos)

Sjekk søndagens fotballrykter: – Liverpool sliter med å få Suárez til å skrive under ny kontrakt

...og sjekk verdensrekord-lønnen som skal lokke Manuel Neuer til Manchester.

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

Overgangsvinduet stengte 2. september.

Men ikke alle klubber fikk på plass alt de ville ha innen fristen.

Spekulasjonene er i full gang om hvem som kommer til å flytte på seg på nyåret.

Manuel Pellegrini og Manchester City fortsetter jakten på en ny førstekeeper. Nå skal Manchester-klubben ønske å gjøre alt for å hente Bayern Münchens Manuel Neuer. Pellegrini kan friste tyskeren med en lønn på nærmere 1, 1 millioner kroner i uken. Det vil gjøre Neuer til verdens best betalte keeper. Det skriver Express.

Samtidig vil de lyseblå fra Manchester gjøre alt for at Stevan Jovetic ikke går på lån til en annen klubb. Både Inter og Roma skal være interessert i å hente angriperen på lån. Manchester City setter seg likevel på bakbeina til tross for at 24-åringen sliter med å etablere seg i Premier League.

Arsenal og Liverpool skal begge være svært ivrige etter å hente Hamburgs tyrkiske angriper Hakan Calhanoglu. Det skriver Daily Mirror. Begge klubber skal denne helgen ha speidere på plass i Tyskland som observerer tenåringen nøye.

Se også: Se vår analyse av komplette Sergio Agüero

Samme kilde skriver også at Arsenal planlegger å forsterke i motsatt ende av banen. Arsene Wenger skal nemlig ikke være helt overbevist om Bacary Sagna kommer til å signere en ny avtale med London-klubben. Om han ikke gjør det ønsker den franske manageren å hente Evertons Seamus Coleman.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Manuel Neuer (Foto: DANIEL ROLAND/Afp)
Manuel Neuer (Foto: DANIEL ROLAND/Afp)

Fulham har hatt en tøff innledning på sesongen. Etter jul kan den bli ennå tøffere. Lagets store stjerne Dimitar Berbatov har nemlig antydet at han kan forsvinne i januar. Nå sier også klubbens nye hovedtrener Rene Meulensteen at han ikke kommer til stoppe bulgareren om han vil skifte klubb.

Les også: Ekspertene er uenige: Hvem tror du topper Premier League ved nyttår?

Arsenal og Borussia Dortmund har allerede møtt hverandre to ganger denne sesongen. Nå ser det ut til at klubbene møtes rundt forhandlingsbordet også. For de ønsker begge å hente Standard Lieges 20 år gamle angriper Michy Batshuayi. Spilleren selvs kal være svært interessert i å gå til en av de to klubbene. Det skriver Sky Sports.

Artikkelen fortsetter under bildet.

KAN ERSTATTE MESSI: Dimitar Berbatov kan bli mannen som skal erstatte Lionel Messi mens argentineren er skadet. (Foto: Richard Sellers/Pa Photos)
KAN ERSTATTE MESSI: Dimitar Berbatov kan bli mannen som skal erstatte Lionel Messi mens argentineren er skadet. (Foto: Richard Sellers/Pa Photos)

Liverpool ønsker å forlenge den nåværende kontrakten til Luis Suárez. Men angriperen, som er verdsatt til rundt smått utrolige 1 milliard kroner, ønsker ifølge Daily Mail ikke å skrive under en kontrakt som kan hindre en overgang neste sommer.

Lørdag tapte Manchester United sin andre hjemmekamp på rad da Newcastle ble for sterke på Old Trafford. Nå ser det også ut til at Newcastle kommer til å få låne Uniteds unge talent Wilfired Zaha i januar. Zaha har ikke fåt tillit av Moyes og skal nå være høyaktuell for et utlån.