Serielederen durer videre i Bundesliga.

Mario Götze og David Alabacrop (Foto: Martin Meissner, © MM MB**BRL**)

Bremen - Bayern 0-7

Bayern München nedsablet Werder Bremen hele 7-0 lørdag.

Sørtyskerne har spilt 40 seriekamper på rad uten tap. Det blir svært vanskelig for andre lag å stoppe Pep Guardiolas seiersmaskineri.

Mot Werder Bremen fikk Bayern starthjelp da Assani Lukimya satte ballen i eget nett etter 22 minutter. Derfra og ut var det lite vertene hadde å stille opp med.

Bare sju minutter senere doblet Daniel van Buyten til 2-0, mens Franck Ribéry iskaldt la på til 3-0 etter et innlegg fra Thomas Müller i det 38. minutt.

Etter én time var det toppspissen Mario Mandzukics tur til å få være med på scoringsfesten. Like etter ordnet Müller 5-0. Det var tyskerens sjuende mål for sesongen.

Åtte minutter før slutt scoret Ribéry sitt annet mål for dagen. Franskmannen utnyttet et kort hjørnespark og avsluttet elegant. I kampens siste minutt fullførte Mario Götze ydmykelsen til Werder Bremen ved å legge på til 7-0. (©NTB)