DRØMMEMÅL: Osvaldo ser ballen gå inn i hjørnet bak Manchester City keeper Costel Pantilimon. (Foto: Chris Ison/Pa Photos)
DRØMMEMÅL: Osvaldo ser ballen gå inn i hjørnet bak Manchester City keeper Costel Pantilimon. (Foto: Chris Ison/Pa Photos)

Osvaldos drømmescoring ga Southampton uavgjort

Manchester City tok ledelsen, men så tok italieneren ansvar.

Southampton-Manchester City 1-1

Se høydepunkter i videovinduet øverst i saken.

Sergio Agüero hadde tatt ledelsen oppskriftsmessig mot Southampton og så ut til å ha grei kontroll på kampen.

Men scoringer som den Pablo Osvaldo leverte mot Manchester City er det vanskelig å gardere seg mot.

Italieneren fikk ballen 35 meter fra Citys mål, dro av Vincent Kompany to ganger, før han snek seg forbi Aleksandar Kolarov og vridde ballen i lengste hjørne.

Det var fotballkunst om noe er det.

– Alle kan se at det var et fantastisk mål, sa Mauricio Pochettino etter kampen.

Osvaldo har ikke hatt en fantastisk start på karrieren i England, men om han kan fortsette i dette sporet blir han utvilsomt en spennende tilvekst.

Målet holdt til poeng for Southampton som dermed stoppet sin tapsrekke. Sør-engelskmennene hadde tapt de tre siste før formlaget Manchester City kom på besøk.

– Det var en fantastisk prestasjon av laget. Vi har hatt en dårlig rekke med resultater i det siste, men dette laget mister aldri troen. Vi har mer ballbesittelse enn laget som har mest ballbesittelse i serien, sa Pochettino etter kampen.

FEIRER: Osvaldo sammen med manager Mauricio Pochettino (Foto: Chris Ison/Pa Photos)
FEIRER: Osvaldo sammen med manager Mauricio Pochettino (Foto: Chris Ison/Pa Photos)

City misbrukte dermed en god mulighet til å knipe ytterligere poeng av Chelsea og Manchester United som tapte lørdag, mens Liverpool passerte de himmelblå på tabellen.

– Jeg er fornøyd med ett poeng, fordi begge lagene fortjente det, sa City-manager Manuel Pellegrini etter kampen.

– Det var en tett kamp, så det var et normalt og logisk resultat.

Manchester City kom best i gang på St. Marys, men etterhvert spilte Southampton seg mer inn i kampen og uavgjort var ikke et ufortjent resultat til pause etter at begge lag hadde ganske store målsjanser.

I andre omgang roet spillet seg noe, men hjemmelaget var kanskje nærest seieren da Jay Rodriguez misbrukte en gylden mulighet alene med Pantilimon, og Osvaldo ikke klarte å holde hodet kaldt på returen.

Mot slutten av kampen så det ut som begge lag var fornøyde med ett poeng.