Rekdal tipper tre hjemmeseire i Ligue 2 (Foto: Teigen, Trond Reidar/NTB scanpix)
Rekdal tipper tre hjemmeseire i Ligue 2 (Foto: Teigen, Trond Reidar/NTB scanpix)
rekdal_sumo
rekdal_sumo
Kjetil Rekdal tipper på Oddsen for TV 2.  (Foto: Jon Olav Nesvold/NTB Scanpix)
Kjetil Rekdal tipper på Oddsen for TV 2. (Foto: Jon Olav Nesvold/NTB Scanpix)
rekdal
rekdal
Kjetil Rekdal. (Foto: TV 2)
Kjetil Rekdal. (Foto: TV 2)

Rekdal satser på engelsk fotball

Her er Vålerenga-trenerens oddstrippel lørdag.

Kjetil Rekdal leverer hver dag en oddskupong på vegne av TV 2. Hva han tipper på kan du til enhver tid se på ODDSPROGRAMMET (litt ned på siden til høyre). Her får du også ekspertvurderingene til Jon Einar Birkevold som har analysert de viktigste kampene på oddskupongen. Det er hans vurderinger som står under.

Alle kampene på Rekdals oddskupong i dag er hentet fra engelsk fotball. To kamper i den nest øverste divisjonen, samt én kamp fra FA-cupens andre runde.

LEVÉR KUPONGEN HER!

Reading - Bournemouth (engelsk Championship) H: 1,60 U: 3,45 B: 4,50

Reading er på femte med 8-7-3. Etter 3-2-seieren i Nottingham vant de 1-0 hjemme over Charlton. En håndfull spillere er ute med skader fremdeles, men Gunter (f) har sonet ferdig. Bournemouth er nr. 19. De er uten seier på sju kamper, og har 1-3-5 på reise etter 0-3-tapet for Queens Park Rangers tirsdag. Toppscorer Grabban (a) er trolig tilbake fra start i denne. Reading får tipset av Rekdal.

QPR - Blackburn (engelsk Championship) H: 1,60 U: 3,45 B: 4,50

Toer Queens Park Rangers tapte 1-2 i Doncaster forrige helg. Tirsdag ble Bournemouth slått 3-0 hjemme. Manager Harry Redknapp er uten Faurlin (m) igjen. Onouha (f) nærmer seg retur. Blackburn er riktig så middels. Onsdag tapte de 1-3 i Ipswich, og bare ett poeng er spilt inn på de fire foregående reisene. Dunn (m) er trolig tilbake her. Robinson (k), Etuhu (m) og Evans (m) sliter fremdeles med skader. Rekdal tror på hjemmeseier.

Plymouth - Welling (engelsk FA-cup) H: 1,67 U: 3,40 B: 3,90

Hjemmelaget ligger på 16. plass I League 2 med 6-5-8 totalt og 4-3-3 hjemme. Der har de bare scoret seks mål og sluppet inn åtte. Tapte 0-1 hjemme for Burton sist og spilte 1-1 borte mot Torquay nest sist. Vant begge kampene før det. Mangler Obadeyi (a) og Lecointe (a) som begge er skadet, samt innleide Lavary (a) som ikke er spilleberettiget. Welling holder til i Conference der dem ligger midt på tabellen med 8-5-7 totalt og 3-2-5 på bortebane. Har tre strake tap inkludert 0-3-tapet borte for Braintree i FA Trophy sist. Skadefrie Welling får Franks (f) tilbake etter suspensjon her. Welling har kun én gang nådd FA-cupens tredje runde i klubbens historie. Det var i 1989 der de tapte for Blackburn. Rekdal tror det kun blir med drømmen denne gangen og tipper hjemmeseier.

Dermed ser Rekdals oddskupong slik ut:

Reading - Bournemouth H 1,60

QPR - Blackburn H 1,60

Plymouth - Welling H 1,67

Totalodds: 4,28

Innleveringsfrist: Klokken 15:55

LEVÉR KUPONGEN HER!

Få gratis kortleser her

Lykke til!