Lome Brage er dagens V75 banker! (Foto: hesteguiden.com)
Lome Brage er dagens V75 banker! (Foto: hesteguiden.com)

To bankere og 28 mill. i potten!

TV 2s traveksperter lanserer to bankere til V75-omgangen på Drammen Travbane der en eventuell alenevinner vil få med seg 28 millioner kroner.

I går ble det seks rette for tre av andelskupongene i V65-omgangen på Biri hvor alle spilte inn over 7.000 kroner. Du kan naturligvis kjøpe andeler til dagens V75-omgang også.

BESØK TV 2S ANDELSTORG HER!

Dersom du heller vil levere en kupong på egenhånd kan du ta utgangspunkt i kupongen under. Med den kan du både legge til og fjerne hester som du måtte ønske. For å hjelpe deg med hvilke hester du burde ha med på kupongen, har travekspert Morten Rustad analysert løpene på denne måten:

Her er TV 2s ekspertkupong:

V75-1: Dette er garderingsløpet. 5 Vestpol Dronninga har vært litt bedre sine siste to starter enn hva den var tredje sist. Det er sprint og flere startraske hester på strek som ikke er gulloppskriften for hesten. 3 Gulheim Raia er en luring. Er i bra form og galopperte bort seieren på oppløpet sist den gikk sprint. 14 Kap Viktoria var meget bra på Forus sist, men 40 meter tillegg i Drammen er ingen fordel. Det er mange som kan skrelle. Som 7 Veiset Mina, 13 Myhreng Eldi, 10 Siljevinna V. H og sistevalget 8 Trø Loma. I det hele tatt bør man pøse på med masse kryss her – gjerne helgardering.

V75-2: Litt mer begrenset her hvor tre hester skiller seg litt ut. Flere av hestene møttes på Momarken 12. oktober. Da vant 2 Lidå Ø. K. fra dødens, 5 Tema satt i tet, men mistet travet og galopperte på siste langside, mens 7 Wik Ida tok andreplassen bare noen centimetere bak vinneren. Lidå Ø. K. står i det beste sporet, 7 Wid Ida er veldig startrask og kan få teten, men 5 Tema er litt mer uryddig, men svært kapabel. Ved ytterligere gardering kan 3 Rappfaksa med som en skrell.

V75-3: Morten Langli-hesten 3 Golden Feline er favoritt. Vant som objekt sist i V75 på Leangen. Tok sin første seier i karrieren der. Hadde gått mange gode løp i forkant og er en berettiget favoritt. Den er god fra start og kan ta teten. Det er lite spilt på flere hester som er ganske bra. 12 Beverly B. R. var rågod etter galopp i hoppederbyet nest sist og vant på Momarken sist. Står i dårlig spor. 7 G. M. Fairytale, 5 Thai Passion, 6 Lovely Salt, 8 Bourbon Street og 10 Lovely Coffee kan vinne om alt klaffer, men Golden Feline er den klare favoritten.

V75-4: 1 Riverside Touchman er storfavoritt. Den skuffet litt på Jarlsbrg sist der den galopperte på oppløpet i et ikke alt for hardt selskap. Førstespor på volte med Vidar Hop i sulkyen kan bety tet. Om ikke med en gang så etter hvert. Har to gode hester bak seg. 9 Miracle Of Joy galopperte fra start sist den var ute på volte og endte på fjerdeplass nest sist. Vant sist. 11 Sonador har bare startet tre ganger og vant etter pause på Bjerke nest sist og vant også sist. Begge disse er garderingskandidater.

V75-5: Her kommer den første av dagens to bankere ut. 1 Lome Brage har førstespor på sprint og bilstart. Gjelder å forsvare sporet fra spesielt 2 Neslands Loke. Lome Brage slapp teten nest sist, men gikk et bra løp og ble nummer to etter å ha slått mange gode hester. Sist vant den pliktmessig etter fint opplegg. Vi stoler på Lome Brage.

V75-6: Ny banker, denne gangen i Premance Simoni. Har slått disse hestene flere ganger i hoppeløp. Var veldig god på Jägersro sist der den kom på andreplass i den svenske gulldivisjonen. Møter ikke i nærheten av samme motstand her. Er ikke spesielt rask fra start, men er såpass mye bedre at den vil vinne på en normal dag.

V75-7: Dette er et åpent løp på 2900 meter hvor mange gode hester er på farten. 6 Photo Va Bene er stabil og god, men på denne distansen har den aldri gått før. Går kanskje greit. 1 Poker D. K. satt fast på Forus sist, men er en ganske god stayer. Legg merke til at 5 Inchgower Level satt også fast i det løpet. Da hadde Inchgower Level 20 meter tillegg på Poker D. K. og nå står de likt. 3 Selma Classic er en bra hest som har fått to løp i kroppen etter pause. 12 Delphis Jag er en luring fra tillegg. Det er egentlig mange som kan vinne dette løpet.

Lykke til med eventuelle spill!

TIPP PÅ LAG MED TV 2S TRAVEKSPERTER