Suarez (Foto: PAUL ELLIS/Afp)
Suarez (Foto: PAUL ELLIS/Afp)

Tror Suárez har en agenda bak god oppførsel

TV 2s fotballekspert mener Luis Suárez vil til Barcelona eller Real Madrid.

Se Liverpool-West Ham lørdag 16.00 på TV 2 Sport Premium og tv2sumo.no!

Luis Suárez er i sitt livs form, og er forut for helgens runde toppscorer i Premier League med 13 mål allerede denne sesongen.

Liverpool-spissen har dermed slått grusomt tilbake etter en sommer som var full av overgangsspekulasjoner, og de rødes supportere har nok en gang trykket ham til sine bryst denne høsten.

De sportslige ferdighetene har det aldri vært noe i veien med, og nå mener Trevor Morley at det er tydelig at uruguayaneren har tatt et oppgjør med seg selv utenfor gressmatten.

– Det handler om alt han har gjort, både på og utenfor banen. PR-mannen har jobbet med ham. Han har åpenbart forbedret sitt image, sier TV 2s Premier League-ekspert.

Les også: Suárez hylles av ekspertene: – Som fra en annen planet

Har du Suárez på ditt lag? Spill Premier League-manager
Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Spilleren som over lang tid har havnet i søkelyset grunnet sine negative episoder er som ny. Han har blant annet bare fått ett gult kort denne sesongen, i sterk kontrast til hva status var forrige sesong.

– Det er utrolig gøy å se at Suárez nå virkelig viser det han er god for og kommer i avisene av riktige grunner og ikke av feile, sa Pål-Christian Møller fra Liverpools supporterklubb da han var på besøk i TV 2s «Kickoff-sending» fredag.

Morley tror det er agenten til Suárez som har bedt ham skjerpe seg, og at det kan være flere grunner til Suárez' nye holdning.

– Jeg tror han har en agenda ved det. Jeg tror han vil til Real Madrid eller Barcelona. Jeg vet at ikke Liverpool-fansen vil høre det, og for øyeblikket gjør han jobben sin og holder Liverpool i topp fire, sier TV 2-eksperten.

Les også: Stor TV 2-kåring: Hvilken angrepsduo mener du er Premier Leagues beste?

– Jeg tror han har en agenda ved det. Jeg tror han vil til Real Madrid eller Barcelona.

– Januar blir neglebitende
Møller tror favorittklubben allikevel kan beholde sin største stjerne.

– Det tror jeg de kan, absolutt. Men hvis Real Madrid eller Barcelona kommer inn og legger masse penger på bordet får vi se om de er nødt til å slippe ham eller ikke. Det er spennende tider, og januar blir litt neglebitende for oss Liverpool-supportere, sier LFCSNS-formannen.

Uansett hva som skjer i januar er det i hvert fall ingen tvil om at Suárez har skjerpet seg, og det virker også som om hans oppførsel i sommer da «alt» tydet på at han kom til å forsvinne fra Anfield ser ut til å være glemt.

– Heldigvis glemmer folk fort, spesielt når han spiller sånn som han gjør nå. I sommer var både jeg og andre ganske «fed up» og tenkte at det kanskje var like greit å selge ham, men nå har ting snudd helt opp ned igjen. Det ser ut som om han koser seg skikkelig, han sutrer og klager utrolig lite, får nesten aldri noen gule kort og det er ingen kontroverser i det hele tatt.

– Det er akkurat sånn det skal være. Klubben har håndtert hans sak fra i sommer på en utrolig profesjonell måte, og nå får både klubben og han igjen for den måten å takle det på, sier Møller.

Les også: Sjekk fredagens fotballrykter: – Real Madrid tror på Suarez-signering

Se Trevor Morley snakke om Liverpool-stjernen etter midtukekampen mot Norwich:

775334

Hva tror du? Kommer Luis Suárez til å spille i La Liga neste sesong? Ta diskusjonen!