SKUFFEDE UNITED GUTTER: Wayne Rooney, Ryan Giggs og Marouane Fellaini er skuffet etter 0 1 mot Everton. (Foto: Jon Super, Ap)
SKUFFEDE UNITED GUTTER: Wayne Rooney, Ryan Giggs og Marouane Fellaini er skuffet etter 0 1 mot Everton. (Foto: Jon Super, Ap)

TV 2s ekspert: – Normalt sett slår United tilbake, men...

Trevor Morley tror ikke den statistiske overlegenheten til Manchester United betyr tre garanterte poeng.

Se Manchester United-Newcastle lørdag 13.45 på TV 2 Sport Premium og tv2sumo.no!

Manchester United gikk på sitt fjerde tap for sesongen hjemme mot Everton onsdag, og har allerede kun ett tap færre enn de gikk på hele foregående sesong.

Forut for lørdagens oppgjør mot Newcastle ligger de røde djevlene på 9. plass, hele tolv poeng bak ledende Arsenal og også ett bak motstanderen lørdag.

– Normalt sett slår Manchester United tilbake, men Alan Pardew kommer dit med et godt lag. Det blir en interessant kamp, sier Trevor Morley.

Les også: Dette skriver avisene om United og Moyes etter fiaskoen

Har du spillere fra disse klubbene på ditt lag? Spill Premier League-manager
Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

TV 2s fotballekspert mener de røde djevlene spilte en av sine beste forestillinger for sesongen mot Everton, til tross for tap og null poeng, og peker på en avgjørende faktor på hva som er annerledes sammenlignet med forrige sesong.

– Vi ser tilbake til Fergie-magien. Det er ikke et veldig annerledes lag.

– Vi ser tilbake til Fergie-magien. Det er ikke et veldig annerledes lag, og nå er de på 9. plass og tolv poeng bak Arsenal. Manchester United er en av verdens største klubber, og supporterne vil være virkelig skuffet.

– Allikevel vil jeg ikke si at Moyes er under press. Jeg tror han vil bli gitt tid, sier den tidligere Premier League-spissen.

Artikkelen fortsetter under bildet!

Hatem Ben Arfa, Wayne Rooney (Foto: JON SUPER/Ap)
Hatem Ben Arfa, Wayne Rooney (Foto: JON SUPER/Ap)

Les også: – Vi kommer til å selge drakter uten å vinne, bare se på Liverpool

Mot Everton bommet den regjerende ligamesteren på det som var av muligheter, og med Wayne Rooney ute med karantene mener Morley at det er viktigere enn noen gang at andre tar ansvar på topp.

– De mangler nå Rooney, og trenger Robin van Persie, er den tidligere West Ham- og Manchester City-spissens enkle budskap.

Dersom ikke van Persie er skadefri kan David Moyes' muligens sette sin lit til Javier «Chicharito» Hernández. Spissen ble matchvinner i tilsvarende oppgjør forrige sesong, da de røde kom tilbake etter å ha ligget under tre ganger og vant 4-3.

AVGJØRELSEN: Javier Hernández kaster seg inn og setter inn 4-3 på Old Trafford. (Foto: Martin Rickett/Pa Photos)
AVGJØRELSEN: Javier Hernández kaster seg inn og setter inn 4-3 på Old Trafford. (Foto: Martin Rickett/Pa Photos)

Statistikken på hjemmelagets side i innbyrdes oppgjør
Det tapet føyet seg inn i rekken av dårlige Newcastle-opplevelser på Old Trafford i Premier League-sammenheng, og er det en ting de røde har på sin side er det i hvert fall den innbyrdes statistikken.

Laget med de karakteristiske sorte og hvite stripene har aldri vunnet på «drømmenes teater» siden ligaens oppstart i 1992, og vi må 29 forsøk tilbake i tid for å finne siste Newcastle-triumf på Manchester Uniteds hjemmebane,

De siste åtte gangene de har møttes her har bortelaget sluppet inn mål, og manager Alan Pardew har kun vunnet én av åtte kamper mot Manchester United i sin Premier League-karriere (to uavgjorte og fem tap).

– Manchester United har allerede tapt to hjemmekamper denne sesongen, og det er uvant. Lagene reiser opp dit med tro på at de kan ta poeng, og det gjør nok Alan Pardew også. Men United er favoritter, sa Claus Lundekvam fredag.

Les også: Lundekvam mener United ikke må avskrives: – Kan ikke hekte dem av

Kilde: Infostrada Sports

Hva mener du? Slår Manchester United tilbake? Ta diskusjonen her!