rekdal_sumo
rekdal_sumo
Kjetil Rekdal tipper på Oddsen for TV 2.  (Foto: Jon Olav Nesvold/NTB Scanpix)
Kjetil Rekdal tipper på Oddsen for TV 2. (Foto: Jon Olav Nesvold/NTB Scanpix)
rekdal
rekdal
Rekdal tipper tre hjemmeseire i Ligue 2 (Foto: Teigen, Trond Reidar/NTB scanpix)
Rekdal tipper tre hjemmeseire i Ligue 2 (Foto: Teigen, Trond Reidar/NTB scanpix)
Kjetil Rekdal. (Foto: TV 2)
Kjetil Rekdal. (Foto: TV 2)

Herlig oddsmiks fra Rekdal

Fotball fra Frankrike, Tyskland og Nederland har funnet veien til Kjetil Rekdals oddskupong fredag. Sjekk hvem han tipper på her!

Kjetil Rekdal leverer hver dag en oddskupong på vegne av TV 2. Hva han tipper på kan du til enhver tid se på ODDSPROGRAMMET (litt ned på siden til høyre). Her får du også ekspertvurderingene til Jon Einar Birkevold som har analysert de viktigste kampene på oddskupongen. Det er hans vurderinger som står under.

Vålerenga-treneren følger godt med hva som skjer i tysk og nederlandsk fotball, også i lavere divisjoner. Fransk fotball er også på denne listen. Det er grunnen til at han på en nokså krevende oddsfredag har valgt ut denne trippelen:

LEVÉR KUPONGEN HER!

Marseille - Nantes (fransk Ligue 1) H: 1,85 U: 3,05 B: 3,75

Marseille hadde 3-1-0 i november, men de innledet desember med 0-1-tap borte for toer Lille, og opp til tredjeplassen de var favoritter til å ta, er det hele åtte poeng. I CL har de tapt alle sine fem spilte, så onsdagens hjemmekamp mot Napoli skal ikke være forstyrrende. Payet (a) fikk en smell i tirsdagens kamp mot Lille, men han er aktuell for spill i denne. Valbuena (m) har havnet på skadelisten. A Ayew (m/a) er fortsatt ute. Nantes har ett poeng opp til vertene, og nykommerne har overrasket i positiv retning. De tapte dog 0-1 hjemme for Monaco og 0-1 borte for Guingamp før 2-1-seieren hjemme over Valenciennes tidligere i uken. Cichero (f) er stadig skadet, men bortsett fra det er det meste fryd og gammen for trener Michel Der Zakarian. Rekdal tror på hjemmeseier her.

Karlsruhe - Bochum (tysk 2. Bundesliga) H: 1,85 U: 3,15 B: 3,20

Karlsruhe har flotte 7-5-4 etter opprykket i vår. De har 4-2-0 siden tapet i Köln 20. oktober. De slo Dynamo Dresden 3-0 her før det ble 2-0-seier borte over et Düsseldorf som spilte uten en utvist Bolly i drøye 20 minutter. Trener Markus Kauczinksi endrer sannsynligvis ikke på laget. Bochum er nr. 10. De vant alle de tre spilte i november uten å slippe inn mål, inkludert 1-0 hjemme over serieleder Köln, men julemåneden ble innledet med 1-2-tap hjemme for 1860 München. Gjestene har variable 4-0-4 borte. De faste brikkene Freier (f) og Jungwirth (m) er suspenderte, men skadene er få. Rekdal tror på hjemmeseier også her, men oddsen er noe lav sammenlignet med resten av markedet.

Willem II - Fortuna Sittard (nederlandsk 1. divisjon) H: 1,40 U: 3,65 B: 4,65

Hjemmelaget ligger på fjerdeplass i den nest høyeste divisjonen i Nederland med 10-4-5. Har tre seire på de fem siste kampene sine. Senest ble det 1-0-seier over Oss på bortebane, mens det ble 1-2-tap hjemme for Jong Twente nest sist. Tapet var det første på hjemmebane denne sesongen der de nå har 5-3-1. Etter å ha startet med fire strake hjemmeseire har det blitt 1-2-1 på de siste fire kampene. Fortuna Sittard ligger på 14. plass av 20 lag med 6-5-8. Det har blitt tre strake tap for gjestene, senest 0-2 borte for Excelsior. På bortebane har det blitt 1-5-4 med 0-2-2 på de fire siste. Fortuna vant det motsatte oppgjøret 3-1 den 2. september, men Rekdal tror det blir revansje for Willem II i kveld.

Dermed ser Rekdals oddskupong slik ut:

Marseille - Nantes H 1,85

Karlsruhe - Bochum H 1,85

Willem II - Fortuna Sittard H 1,40

Totalodds: 4,79

Innleveringsfrist: Klokken 18:25

LEVÉR KUPONGEN HER!

Få gratis kortleser her

Lykke til!