luis (Foto: PA Photos)
luis (Foto: PA Photos)

Sjekk fredagens fotballrykter: – Real Madrid tror på Suarez-signering

...og Manchester United-spiller er på vei til portugisisk fotball.

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

Overgangsvinduet stengte 2. september.

Men ikke alle klubber fikk på plass alt de ville ha innen fristen.

Spekulasjonene er i full gang om hvem som kommer til å flytte på seg på nyåret.

Etter fire scoringer mot Norwich torsdag er Luis Suarez kanskje hetere enn noensinne. Ryktene om spissens fremtid på Anfield har svirret lenge, og nå melder London Evening Standard at Real Madrid nærmest forventer å signere uruguayaneren. Carlo Ancelotti skal stå klar med 45 millioner pund for å sikre seg Suarez og skape en angrepstrio med Bale, Ronaldo og Liverpool-spissen. Dersom planen ryker skal Sergio Agüero være neste mann på listen.

Sir Alex Ferguson bladde opp 24 millioner pund for å hente Anderson fra Porto til Old Trafford i 2007, men midtbanespilleren har ikke slått til. Nå håper portugiserne å hente brassen tilbake på lån med opsjon på kjøp, skriver The Mirror.

Se også: Se vår analyse av komplette Sergio Agüero

Lukasz Fabianski har havnet totalt i skyggen av Wojciech Szczesny på Emirates Stadium og skal være villig til å flytte på seg for å få spilletid. Ifølge Daily Mail kan Schalke være en mulig ny klubb for målvakten. Timo Hildebrand skal være på vei vekk fra Schalke etter tildels svake prestasjon og med en kontrakt som går ut til sommeren.

Artikkelen fortsetter under bildet.

luk
luk

En spiller som har vært ønsket i Manchester United en lengre perioder er spanjolen Ander Herrera. The Mirror skriver nå at 24-åringen skal ha bestemt seg for å bli i Athletic Bilbao. Til spansk presse sier ettertraktede Herrera at han føler Bilbao er den perfekte klubben for ham for øyeblikket.

Les også: Ekspertene er uenige: Hvem tror du topper Premier League ved nyttår?

Du har kanskje ikke hørt om Michy Batshuayi? Neppe en kommentators drøm, men Talksport melder at Arsenal-manager Arsene Wenger derimot er imponert over spissen. Batshuayi, som har scoret 30 mål på 76 kamper for Standard Liege, er ønsket av en rekke klubber, men skal være ekstra smigret over interessen fra serielederen.

Artikkelen fortsetter under bildet.

mich
mich

Arsenal er linket til en rekke spillere om dagen, men en som ikke ser ut til å ende i London er Juan Cuadrado. Fiorentina-spilleren er ønsket av en rekke storklubber, blant annet Bayern München og Juventus, men skal ifølge Talksport ha gitt beskjed om at han ønsker seg til Barcelona dersom han skal flytte på seg.

Samme avis skriver at Blackburn-stjernen Jordan Rhodes kan være på vei vekk fra Ewood Park. Den dyrekjøpte spissen koster rundt åtte millioner pund, men det skremmer ikke Nottingham Forest. Manager Billy Davies jakter opprykk og skal være villig til å bli opp for å lokke skotten til City Ground.

Brendan Rodgers har uttalt at Liverpool-troppen er for tynn dersom klubben skal kjempe om en plass i Mesterligaen neste sesong. The Telegraph skriver fredag at Barcelonas U21-landslagsspiller Martin Montoya kan være aktuell for en overgang til Anfield i januar.

Artikkelen fortsetter under bildet.

pool
pool

Marcus Pedersens Barnsley er på managerjakt etter at David Flitcroft fikk sparken i helgen. Ifølge Sky Sports er tidligere Blackburn-sjef Michael Appleton en av kandidatene til å ta over. Tidligere Barnsley-boss Danny Wilson er annen som linkes til den ledige jobben på Oakwell.

Les også: Her er håpet for Manchester United-fansen
Les også: André Villas-Boas fikk fjernet Tromsø-supporter

Crystal Palace fikk en opptur med 1-0-seieren over West Ham mandag, men vet de trenger forsterkninger i kampen om å berge plassen i Premier League. Manager Tony Pulis ser nå til gamleklubben Stoke for å styrke angrepet, skriver The Telegraph. Planen er å legge inn et bud på tre millioner pund for høyreiste Peter Crouch, ifølge avisen.