Oilers (Foto: Grøtt, Vegard/NTB scanpix)
Oilers (Foto: Grøtt, Vegard/NTB scanpix)

Uværet stoppet tv-kamp - nå blir det HockeyXtra i stedet

Stavanger Oilers fikk ikke lette fra Sola Lufthavn.

Se HockeyXtra på TV 2 Sport og Sumo fra kl. 18.30

Den oppsatte TV 2 Sportskanalen-sendte kampen mellom Lørenskog og Stavanger Oilers er avlyst etter at Oilers-spillerne ble sittende fast på Sola Lufthavn.

Kjører HockeyXtra
Nå kan TV 2 by på HockeyXtra i stedet. Der har programleder Kasper Wikestad med seg Bjørn Erevik og Geir Hoff og vil ta deg gjennom de fire andre kampene.

– Det er første gang vi gjør det, og vi gjør det på ganske kort varsel. Men jeg er sikker på at vi kommer til å lande med beina trygt på jorda. Vi vet at det har vært ønsker om et HockeyXtra før, og nå vil jo været det til at vi må kaste oss i det, og jeg er sikker på at det kommer til å bli utrolig gøy, sier Wikestad.

Stoppet av uvær
Uværet som herjer på Vestlandet gjorde at flyplassen ble stengt torsdag ettermiddag, og satte dermed en effektiv stopper for den oppsatte storkampen. Det bekrefter klubben på sin hjemmeside.

Spillerne ventet lenge på flyplassen i håp om å få lette, men til slutt ble det tatt en avgjørelse om at flyet ikke kom til å ta av i tide.

Dermed må kampen spilles om igjen ved en annen anledning.

Oilers ligger på andreplass i GET-ligaen, sju poeng bak Vålerenga. Lørenskog ligger 7. plass med 24 poeng etter at de startet sesongen med 20 minuspoeng.