Storfavoritten i V65 1, Vertigo Prins, er én av hesteen som sliter med å komme seg til Bergen i dag.  (Foto: hesteguiden.com)
Storfavoritten i V65 1, Vertigo Prins, er én av hesteen som sliter med å komme seg til Bergen i dag. (Foto: hesteguiden.com)

Storm skaper hodebry i Bergen

Flere hester er allerede strøket i V65-omgangen på Bergen Travpark og flere kan følge etter. Her er vårt stormfulle travtips torsdag.

På grunn av stormen som herjer på Vestlandet er det mange strykninger på Bergen Travpark. Det er spesielt hestene fra Forus som ikke kommer seg fram. Men det kan komme flere endringer utover dagen så det er viktig å følge med på disse før man levere kupongen sin.

TV 2s traveksperter vil naturligvis vente til siste liten med å levere andelskupongene de har satt opp på Bergen, men du kan allerede nå kjøpe en andel her. Du kan også kjøpe andeler til jackpotomgangen på Åby hvor 1,1 millioner svenske kroner er lagt til i sekserpotten.

BESØK TV 2S ANDELSTORG HER!

Dersom du heller vil levere en kupong på egenhånd kan du ta utgangspunkt i kupongen under. Med den kan du både legge til og fjerne hester som du måtte ønske. For å hjelpe deg med hvilke hester du burde ha med på kupongen, har travekspert Morten Rustad analysert løpene på denne måten:

Her er TV 2s ekspertkupong:

I V65-1 var ni av hestene med i samme løp forrige uke. Da var 11 Vertigo Prins helt suveren tross en tung reise fra tredjespor. Hadde et billig løp på papiret da og har jo det nå også. Står bedre enn sist. Motbudet er det samme som sist. 6 Trygfaks ble kjørt veldig passivt sist, men nå er normalkusken tilbake. Han kjører mye mer offensivt. Hesten har et høyt toppnivå så den kan utfordre Vertigo Prins. Løpet minner veldig som sist så da sier vi det samme nå: Vertigo Prins er favoritt med Trygfaks som outsider.

Dagens banker kommer ut i V65-2. 2 Charme fikk førstesporet etter at en hest ble strøket. Den gikk egentlig bra på Østlandet, men er tilbake i Bergen nå. Har gått to veldig fine løp der. Er startrask og kommer til å ta teten. Mest sannsynlig leder den hele veien til mål. En obs-hest ved gardering er 9 Cash Point. Den galopperte på startsiden og tapte opp mot 50-60 meter sist. Er kuskeforbedret og det er en ørliten verdi i den.

Den beste hesten uten tvil i V65-3 er 6 Motveit Mai. Skuffet litt sist, men var knallgod nest sist og vant tross galopp. Har et billig løp på papiret, men som vanlig er det galoppen som er dens største utfordring. 15 Våler Faks var veldig god sist mot Motveit Mai der den galopperte på oppløpet og mistet fjerdeplassen på grunn av det. Nest siste klarte den ikke hente tillegg på 2 Jerkeld Frøkna, men er i bra utvikling. Jerkeld Frøkna har travet fine løp. Skal man gardere må man se opp for skrellbudet 3 Jossejerven som ble knepent slått av Jerkeld Frøkna i sin siste start.

Jeg er ikke så veldig begeistret for favoritten 12 Loke Faks i V65-4. Har et greit løp på papiret og var klart best da den hadde en tilsvarende oppgave 27. oktober. Da tapte den 30 meter på galopp, men gikk bra og endte på tredjeplass. Men de siste to gangene har den galoppert fra start og blitt kjørt hardt etter det uten å få uttelling. 10 Kringelandsbestina er i bra form, men tillegg og 2100 meter er ikke fordelaktig. 5 Starelv Odin var kraftig overspilt sist og var som forventet sjanseløs. 2 Erdinger var klart bedre enn Starelv Odin sist. Se opp for 6 Karmøy Eld som var veldig god sist da den trøblet litt fra start, fikk en tung reise, men ble nummer fire.

Alle Forus-hestene er strøket her så det blir litt tynnere felt. 1 Deep Sea Dream har levert mange gode løp. Hadde litt trafikkproblemer nest sist og får opp en bra kusk. Er god fra start og det kan bli tet, men er ingen krise om den får rygg på 6 F. P. Assett. Sistnevnte var sjokkerende god sist. Deep Sea Dream er imidlertid en bedre hest og er en berettiget favoritt. Skal man kikke på noen andre så kan man krysse av for 8 Excella, men det blir ikke lett å tukte de to favorittene.

V65-6 er det klart mest åpne løpet i omgangen. 4 Chelsea Transs R. har bra form, var positivt på Forus nest sist og galopperte i andre utvendig sist. Stoler ikke helt på den. 8 Tatttoo Widow har også et billig løp på papiret, men gikk bare på det jevne sist. Har skuffet litt. Skuffet gjorde også 10 Beyonce B. R. sist. 7 Sky Strong er helt bortglemt her. Den travet noen virkelig gode løp i sommer og var ute i hardt lag sist. Ble litt hindret et par ganger underveis da. I dette løpet må man spandere på en del garderinger.

Lykke til med eventuelle spill!

TIPP PÅ LAG MED TV 2S TRAVEKSPERTER