Daniel Braaten (Foto: Jens Dresling, © COP MBJ DA**LON**)
Daniel Braaten (Foto: Jens Dresling, © COP MBJ DA**LON**)

Solbakken rasende etter Braaten-skade

Ståle Solbakken er alt annet enn fornøyd med det tette kampprogrammet før neste ukes mesterligakamp mot Real Madrid.

Onsdag måtte FC København-treneren se landslagsvingen Daniel Braaten hinke av banen da han slo opp lårskaden som har plaget ham de siste ukene. Solbakken mener det tette kampprogrammet må ta sin del av skylden for FCKs skadeliste, skriver Ekstra Bladet.

Til avisen sier nordmannen at han mener det burde bli tatt hensyn til lagene som spiller i Europa når terminlisten skal planlegges.

– Programmet blir jo ikke akkurat lagt til rette for at vi skal kunne gå videre i mesterligaen. Vi burde hatt en uke kampfri nå for å få europeisk suksess. Dette ville aldri skjedd i Italia eller Tyrkia. Jeg vedder på at Juventus spiller fredag så de får en fridag, mens vi spiller cupkamp onsdag, seriekamp lørdag og så mot verdens beste lag på tirsdag, raser Solbakken.

Daniel Braaten kunne ikke spurte under onsdagens kamp mot Lyngby. Dermed er han uaktuell til tirsdagens kamp mot Real Madrid i Parken.

– Han er sannsynligvis ute av de siste to kampene i år. Daniel turte ikke spurte, og hvis man ikke tør det mot Lyngby, skal man heller ikke spille mot verdens beste klubblag, der det skal spurtes i 90 minutter, sier FCK-sjefen. (©NTB)