Kjetil Rekdal tipper på Oddsen for TV 2.  (Foto: Jon Olav Nesvold/NTB Scanpix)
Kjetil Rekdal tipper på Oddsen for TV 2. (Foto: Jon Olav Nesvold/NTB Scanpix)
rekdal
rekdal
rekdal_sumo
rekdal_sumo
Rekdal tipper tre hjemmeseire i Ligue 2 (Foto: Teigen, Trond Reidar/NTB scanpix)
Rekdal tipper tre hjemmeseire i Ligue 2 (Foto: Teigen, Trond Reidar/NTB scanpix)
Kjetil Rekdal. (Foto: TV 2)
Kjetil Rekdal. (Foto: TV 2)

Rekdal satser på fotball og ishockey

Igjen får Mats Zuccarello og Rangers tipset fra Vålerenga-treneren.

Kjetil Rekdal leverer hver dag en oddskupong på vegne av TV 2. Hva han tipper på kan du til enhver tid se på ODDSPROGRAMMET (litt ned på siden til høyre). Her får du også ekspertvurderingene til Jon Einar Birkevold som har analysert de viktigste kampene på oddskupongen. Det er hans vurderinger som står under.

Det ble en helsvart oddsdag for Rekdal i går, men i dag har han funnet tre kamper som ser ganske oversiktlige ut på papiret.

Her er Rekdals tre utvalgte

LEVÉR KUPONGEN HER!

Lyon - Toulouse (fransk Ligue 1) H: 1,70 U: 3,10 B: 4,50

Lyon vant serien sju sesonger på rad, sist i 07/08-sesongen. Siden har de raden 3-2-3-4-3. Nå vil de høyst sannsynlig ende utenfor topp-4. Før denne midtukerunden var de på tiendeplass med 5-4-6. De to første i november ble vunnet. Siden har det blitt 1-1 her mot Valenciennes og 0-4-tap borte for Paris Saint-Germain. Benzia (a) og Gomis (a) er tilbake i denne. Briand (a) er blant de fire som fremdeles er skadet. Toulouse står også med 5-4-6. Borte har de dog ikke bedre enn 2-1-5. De røk 0-1 borte for toer Lille før nestjumbo Sochaux ble slått 5-1 hjemme. Trener Alain Casanova har med seg 18 spillere. Suspenderte Aurier (m) er ikke blant disse, men skadene er få. Rekdal tror på hjemmeseier her.

Buffalo Sabres - New York Rangers (NHL) H: 2,95 U: 3,75 B: 1,85

Sabres spiller sin første kamp i desember. I november endte de opp med 1-4-8. Har to uavgjortkamper på rad. Maple Leafs ble slått 3-2 hjemme etter forlengning nest sist, mens det ble tap for Devils 0-1 borte etter forlengning sist. Er håpløse hjemme med 1-3-12 så langt i sesongen. Startet sesongen med bare ett poeng hjemme på de ti første kampene. Med en målforskjell på -40 på alle kampene er dem dårligst i hele NHL. McCormick (c) er klar til dyst igjen. Sulzer (b) og D'Agostini (f) er usikre. Ingen er så ustabile som det Rangers er denne sesongen. På de siste seks kampene har laget vunnet og tapt annenhver gang. Sist ble det tap 2-5 hjemme for Jets, mens de vant med samme sifre hjemme mot Canucks gangen før. Spiller her sin eneste bortekamp før jul. Totalt på borteis har det blitt 8-1-8. Uavgjorten er den eneste laget har hatt på 27 kamper. Laget er også skadefrie. Rangers vant 2-0 hjemme over Sabres sist de møtte 31. oktober og Rekdal tror de vinner igjen her.

Florida Panthers - Winnipeg Jets (NHL) H: 2,45 U: 3,65 B: 2,15

Panthers har tre strake tap. Sist ble det 2-4 for Senators, nest sist 1-5 for Penguins og gangen før 2-5 for Rangers – alle hjemme. Hjemme totalt har det blitt 3-4-7. Endte november på 3-4-8. Kampen i natt er den første på en rekke av tre kamper de neste fire dagene. Det spekuleres i om veterankeeper Thomas får hvile i hvert fall én av disse kampene. Jovanovski (b), Gilroy (b), Pinizzotto (f) og Kopecky (f) er alle ute for panterne her. Jets knuste Rangers 5-2 i New York mandag, men tapte borte bor Flyers nest sist. Vant de to bortekampene før det igjen. Endte november med 4-5-6. Totalt borte har det blitt 3-3-5. Kane (f) er usikker til denne kampen. Postman (b), Bogosian (b) og Slater (f) er ute. Rekdal tror på borteseier også her.

Dermed ser Rekdals oddskupong slik ut:

Lyon - Toulouse H 1,70

Buffalo Sabres - New York Rangers B 1,85

Florida Panthers - Winnipeg Jets B 2,15

Totalodds: 6,76

Innleveringsfrist: Klokken 20:55

LEVÉR KUPONGEN HER!

Få gratis kortleser her

Lykke til!