Storhamars Trener, Michael Smithurst, på benken. (Foto: Sjur Stølen / Digitalsport/Sjur Stølen / Digitalsport)
Storhamars Trener, Michael Smithurst, på benken. (Foto: Sjur Stølen / Digitalsport/Sjur Stølen / Digitalsport)
tippesaken_header
tippesaken_header

Ishockey velges fra oddsmenyen torsdag

Storhamar sliter på alle måter

Øvrige omtalte objekter finner man på oddsprogrammet

Her er dagens utvalgte:

Tønsberg Vikings - Vålerenga IF (Over/Under fulltid 5,5) O: 1,40 U: 2,30

Storhamar Dragons - Frisk Asker (Handikap 0-1) H: 2,08 U: 5,95 B: 1,89

Totalodds: 2,65

Innleveringsfrist: 18.25

Klikk på lenken under for å levere spillet med 100 kroner i innsats (Du blir videresendt til Norsk Tippings side. Der kan du, hvis ønskelig, endre innsats, legge til eller fjerne spilleobjekter.)

Lever spillet her

Tønsberg Vikings - Vålerenga IF (Over/Under fulltid 5,5) O: 1,40 U: 2,30

Om kampen: Tønsberg sliter både på og utenfor isen. 2-2-18 er de stygge tallene i seriekampene. De tok ett poeng hjemme mot Frisk før de ikke var med i 0-6-tapet borte for Sparta. Anders Myrvolds engasjement i klubben ble svært kortvarig, og hvem som leder vertene i denne er usikkert. Vålerenga har med 15-3-4 totalt og 6-2-2 borte sju poengs luke i toppen, men etter full pott i fem kamper på rad har det blitt 1-2-tap borte for Lillehammer og 3-4-tap hjemme for Lørenskog. Fredrik Csisar og Jonas Oppøyen er blant spillerne som sliter med skader. Vålerenga vant 8-6 i september (de ledet da 7-2, og var aldri truet). På Jordal i oktober ble det 10-2 til Shampos elever. B, men 1,40 for at det blir minst seks scoringer er et langt mer fristende spill.

Om spillet: Det står 7/0 mellom lagene i seriekampene. I gjennomsnitt har det blitt scoret 10,0 i mål i de sju møtene. 1,40 for at det blir scoret minst seks mål spilles.

Storhamar Dragons - Frisk Asker (Handikap 0-1) H: 2,08 U: 5,95 B: 1,89

Om kampen: For Storhamar har 8-2-0 blitt til 12-2-7 og tredjeplass. Hvor mye penger klubben trenger i julegaver for å slippe inntill 15 minuspoeng er det uenighet om. Hamar kommune bygger ikke bare stupetårn, de spytter også inn penger i idrettslagene i byen, og fomannskapet har gått inn for å omgjøre et lån på 4,6 millioner til tilskudd. Vedtak tas i kommunestyret 18. desember. Vertene har også slitt med en rekke fravær den siste tiden, og de har tapt fire på rad. Etter 0-5-her for Stavanger ble det 4-5 borte for Stjernen. Christian Larrivée er blant de mange spillerne som ikke er helt i orden. Trener Michael Smithurst er fraværende i dag. Frisk ser ut til å bli nr. 6 eller nr. 7. Med fire strake gevinster har de fått ti poeng ned til Rosenborg, som de vant 4-3 hjemme over sist. I forrige bortekamp ble Stjernen slått med samme sifre borte. Trener Sune Bergman har nettopp forlenget kontrakten ut 2015/2016-sesongen. Frisk kan meget vel ta alle poengene mot et på flere måter slitent Storhamar. Poeng til gjestene spilles til 1,89 i handikapobjektet. (I dette spillet gir en UB-gardering 1,78).

Om spillet: Frisk har tatt poeng i fire av de siste sju mot Storhamar, i to av tre her. Nå peker lagenes formpiler i forskjellige retninger, og 1,89 for poeng til Frisk brukes på kupongen.

Få gratis kortleser her