Hareide kobles til Malmö-jobben

Ifølge svenske Expressen er Åge Hareide blant kandidatene til å bli trener i Malmö. Nordmannen sier han er interessert i jobben.

Ett år etter avskjeden med Helsingborg kan Hareide havne hos den sørsvenske rivalen. Han er med på klubbens liste over mulige trenere og er selv interessert, skriver Expressen.

– Ringer Malmö FF, lytter jeg. Alle trenere vil ha sjansen til å ta et lag til mesterligaen. Det er det mest fantastiske som finnes, sier 60-åringen til avisen.

Malmö gikk nylig til topps i Allsvenskan, men trener Rikard Norling søkte nye utfordringer. Denne uken ble han presentert som Rune Skarsfjords erstatter i Brann.

Hareide ble hentet til Helsingborg på korttidskontrakt da klubben skulle ut i Europa i 2012. Han ser for seg at en retur til svensk fotball er aktuelt.

– Jeg liker svensk fotball. Kulturen dere har er bedre enn den i Norge. Den er mer forankret, og det er mye dypere røtter i svensk fotball. I Norge tror man at man kan bygge Rom på en dag, men det kan man ikke, sier Hareide. (©NTB)